Pronosticuri tenis - Andy Murray vs Rafael Nadal - Turneul Campionilor


Pronosticuri tenis – Andy Murray vs Rafael Nadal – Turneul Campionilor

Miercuri 18 noiembrie debuteaza etapa a doua a grupei B de la Turneul Campionilor cu partida, Andy Murray vs Rafael Nadal, care va incepe de la ora 16:00.

Britanicul Andy Murray vine dupa un an 2015 excelent care i-a adus acestuia alte 4 titluri cucerite la Montreal, Madrid, Queen’s si Munchen iar tenismenul de 28 de ani a ajuns la un total de 35 de trofee castigate in cariera sa. Pe buna dreptate Murray poate spera la atingerea unei finale la aceasta editie a Turneului Campionilor daca ne luam dupa jocul aratat de acesta in ultima perioada. Britanicul a pierdut in finala la Paris in fata lui Djokovic insa sarbul a pierdut marti contra lui Federer in grupa A. Andy Murray alaturi de Novak Djokovic si Roger Federer sunt tenismenii cotati cu cele mai mari sanse la castigarea titlului iar evolutiile lor confirma acest lucru. In prima partida a grupei B, britanicul a trecut dupa o partida de lupta de spaniolul David Ferrer in 2 seturi, 6-4, 6-4. Succesul obtinut de Andy in 2 seturi i-a oferit acestuia un avantaj extrem de important iar in cazul in care britanicul se va impune tot in 2 seturi miercuri atunci acesta va fi calificat matematic.

Andy Murray vs Rafael Nadal

Pe de alta parte campionul spaniol Rafa Nadal are un an 2015 extrem de slab pentru nivelul pe care acesta si-l doreste. In 2015 Rafa s-a impus doar la 3 turnee ajungand la un total de 57 de trofee cucerite in cariera. In a doua perioada a sezonului jocul tenismenului iberic a inceput sa creasca iar asta s-a vazut si in prima partida a grupei. Nadal si-a inceput parcursul de la Turneul Campionilor editia 2015 cu un duel contra lui Stan Wawrinka, duel incununat cu o victorie in 2 seturi. Spaniolul nu a avut probleme cu Wawrinka reusind sa castige 6-3, 6-2 iar acesta are sanse mari sa treaca de grupe. Rafa mai are de disputat o partida cu Ferrer iar Nadal il cunoaste bine pe acesta dominand copios intalnirile directe. In ceea ce priveste duelul de miercuri, acesta va fi un test serios pentru Nadal, el pierzand ultimele dueluri importante cu Djokovic sau Federer.

Murray si Nadal s-au mai intalnit pana acum de 24 ori iar ibericul conduce detasat cu 15 la 9. Ultimele 2 confruntari au fost castigate insa de Andy Murray si acestea au avut loc ambele in 2015, Nadal nereusind sa castige vreun set. Dupa parerea mea vom vedea o partida foarte disputata, ambii tenismeni exceland in defensiva si la capitolul deplasare in teren, insa ma astept ca Andy sa confirme rezultatele bune directe din ultima vreme si sa castige. Pronosticul meu pentru biletul zilei de miercuri este Andy Murray castiga.

Pronostic Andy Murray vs Rafael Nadal: Andy Murray castiga @ 1.58 la Unibet.

Pronostic mai mare Andy Murray vs Rafael Nadal: Andy Murray -2.5 game-uri handicap @ 2.05 la Unibet.

Statistica Stefan in luna noiembrie: 14W – 5L (70W – 37L octombrie).

Oferta online de pariuri – Andy Murray vs Rafael Nadal – Unibet.

Andy Murray vs Rafael Nadal