Pronosticuri tenis - Andy Murray vs David Ferrer - Turneul Campionilor


Pronosticuri tenis – Andy Murray vs David Ferrer – Turneul Campionilor

Grupa B de la Turneul Campionilor debuteaza luni 16 noiembrie cu disputa, Andy Murray vs David Ferrer care va incepe de la ora 16:00.

Britanicul Andy Murray a ajuns la 28 de ani si are parte de un an 2015 foarte bun, acesta clasandu-se in acest moment pe locul al-2lea in clasamentul mondial in urma lui Novak Djokovic. Daca scoatem din calcul infrangerile suferite cu Novak Djokovic in acest an atunci britanicul ar avea o statistica impresionanta avand in vedere ca la general aceasta indica 71 de victorii si 13 infrangeri iar Andy a pierdut de 6 ori cu sarbul. In acest an Murray si-a adaugat in palmares alte 4 titluri cucerite la Montreal, Queen’s, Madrid si Munchen si a ajuns la un total de 35 de trofee in proba de simplu. Tenismenul britanic revine la Londra unde se bucura de o sustinere impresionanta dupa ce in 2014 nu reusea sa treaca de grupe. In acest an Andy s-a calificat lejer la Turneul Campionilor si s-a putut concentra mai mult pe pregatirea fizica inaintea acestuia. Ultimul turneu la care a participat Murray este cel de la Paris unde a fost infrant in finala de acelasi sarb, Novak Djokovic.

Andy Murray vs David Ferrer

Adversarul britanicului in duelul de luni este tenismenul spaniol David Ferrer. Cu o experienta mult mai mare dar cu un spirit combativ asemanator, David are parte de un 2015 excelent. Spaniolul in varsta de 33 de ani s-a accidentat la jumatatea sezonului si a revenit abea la US Open insa rezultatele imediate ale acestuia sunt extraordinare. Ferrer a cucerit in ultimele 3 luni 2 titluri la Kuala Lumpur si Vienna si a mai reusit alte 2 semifinale la Beijing si Paris. La Paris, ultimul turneu la care a evoluat sportivul iberic, acesta a fost eliminat chiar de catre Andy Murray la capatul unui meci intens dar incheiat in 2 seturi, 3-6, 4-6. Statistica generala pentru acest an indica pentru David 55 de victorii si 13 infrangeri iar acesta ocupa in acest moment locul al-7lea in clasamentul mondial, 2 locuri mai jos de locul 5 ocupat deobicei de spaniol. Palmaresul tenismenului de 33 de ani indica 26 de titluri in proba de simplu si 2 in proba de dublu.

Cei doi tenismeni s-au mai intalnit pana acum de 17 de ori iar britanicul Andy Murray conduce cu 11 la 6 la general. Dupa cum spuneam si ceva mai sus, ultima intalnire dintre cei doi a avut loc acum aproximativ 10 zile iar Andy s-a impus la Paris cu 6-3, 6-4. Desi ambii au un spirit extraordinar de lupta si exceleaza in deplasarea in teren si defensiva, consider ca Murray va avea mereu un plus tehnic fata de Ferrer. Ma astept la un duel destul de echilibrat ca majoritatea disputelor dintre cei doi, insa cred ca Andy Murray va invinge. Pronosticul meu pentru biletul zilei de luni este Andy Murray -3.5 game-uri.

Pronostic Andy Murray vs David Ferrer: Andy Murray -3.5 game-uri handicap @ 1.66 la Unibet.

Pronostic mai mare Andy Murray vs David Ferrer: Sub 21.5 game-uri @ 1.98 la Unibet.

Statistica Stefan in luna noiembrie: 12W – 4L (70W – 37L octombrie).

Oferta online de pariuri – Andy Murray vs David Ferrer – Unibet.

Andy Murray vs David Ferrer