Pronosticuri tenis - Andreas Seppi vs David Goffin - Basel


Pronosticuri tenis – Andreas Seppi vs David Goffin – Basel

Turul intai al turneului de la Basel ne propune pentru marti 27 octombrie duelul, Andreas Seppi vs David Goffin, care va incepe de la ora 15:00.

Italianul Andreas Seppi nu traverseaza cea mai buna perioada a carierei si a ajuns la 3 infrangeri consecutive in timp ce in ultimele 11 dueluri acesta are doar 3 victorii. Acesta se claseaza inaintea acestui turneu pe pozitia 27 in clasamentul mondial iar statistica sa pentru acest an indica doar 25 de victorii si 23 de infrangeri. Ultimul turneu la care a participat italianul este cel de la Vienna unde a fost infrant inca din primul tur de catre croatul Ivo Karlovic. Procentul de victorie al lui Andreas Seppi pe hard indoor este de 55% acesta castigand 83 de partide din 150 in cariera pe aceasta suprafata. Seppi prefera sa evolueze pe zgura insa serviciul sau destul de bun si forehand-ul i-au permis acestuia sa obtina rezultate multumitoare si pe alte suprafete. Seppi are si numeroase partide in competitia de dublu astfel incat voleul si jocul sau in apropierea fileului este destul de bun.

Andreas Seppi vs David Goffin

Adversarul italianului este mai tanarul tenismen belgian, David Goffin. La doar 24 de ani David Goffin ocupa pozitia a-17a in clasamentul mondial si multi specialisti considera ca incepand cu anul 2016 acesta va reprezenta o amenintare serioasa pentru tenismenii din top 10. Statistica sportivului belgian in acest an indica 35 de victorii si 22 de infrangeri iar cele mai bune rezultate ale sale sunt finalele de la Hertogenbosch si Gstaad, una pe iarba si cealalta pe zgura. Procentul de reusita al lui David Goffin pe hard indoor este de aproximativ 69% iar performantele sale pe acest tip de suprafata sunt excelente. Acest fapt se datoreaza in mare parte deplasari exceptionale in teren, belgianul fiind unul dintre cei mai buni tenismeni la acest capitol. Alte arme importante ale belgianului sunt forehand-ul in lung de linie si backhand-ul in cross. David Goffin detine in palmares 2 titluri in proba de simplu iar suprafatele sale preferate de joc sunt cele rapide.

Andreas Seppi si David Goffin s-au mai intalnit pana acum o singura data iar belgianul conduce cu scorul de 1-0 dupa duelul de la inceputul lunii disputat la Beijing incheiat cu scorul de 6-2, 6-3 pentru Goffin. Conditiile de joc de la Basel sunt si mai rapide astfel incat Goffin este avantajat si nu vad cum ar putea datele partidei sa se schimbe. David Goffin este favorit cert in opinia mea si ma astept sa se califice in turul secund dupa o victorie in 2 seturi. Pronosticul meu pentru biletul zilei este David Goffin castiga.

Pronostic Andreas Seppi vs David Goffin: David Goffin -3.5 game-uri @ 1.71 la Unibet.

Pronostic mai mare Andreas Seppi vs David Goffin: David Goffin 2-0 @ 1.89 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 56W – 29L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Andreas Seppi vs David Goffin – Unibet.

Andreas Seppi vs David Goffin