Pronosticuri tenis - Alexandr Dolgopolov vs Dusan Lajovic - Basel


Pronosticuri tenis – Alexandr Dolgopolov vs Dusan Lajovic – Basel

Turul intai al turneului de la Basel ne propune marti 27 octombrie duelul, Alexandr Dolgopolov vs Dusan Lajovic care va incepe de la ora 21:00.

Ucraineanul Alexandr Dolgopolov are din nou o perioada neagra in cariera sa dupa ce a legat 6 infrangeri consecutive. Tenismenul in varsta de 26 de ani are o jumatate a doua a acestui an foarte slaba si o statistica generala de 31 de victorii si 24 de infrangeri. Cea mai buna performanta reusita de Dolgopolov in acest an este semifinala de la Nottingham unde a fost infrant de americanul Sam Querrey. Pe hard indoor Alexandr are un procent total de reusita de 54% iar ultimul turneu la care a participat acesta este cel de la Vienna unde a fost infrant de Steve Johnson cu scorul de 2-1 la seturi, cel care urma sa ajunga pana in ultima faza a competitiei. Desi poseda un talent urias, ucraineanul nu reuseste sa fie constant in evolutii iar asta se vede in rezultate. Alexandr Dolgopolov are o deplasare exceptionala in teren fiind foarte agil si are capacitatea de a realiza lovituri fenomenale dar in acelasi meci sa faca si greseli neasteptate.

Alexandr Dolgopolov vs Dusan Lajovic

Adversarul ucrianeanului in disputa de marti este sarbul Dusan Lajovic. Obisnuit mai mult cu zgura si suprafetele mai lente de joc, Lajovic ocupa in acest moment pozitia 93 in clasamentul mondial la 25 de ani. Anul 2015 i-a adus sportivului sarb 34 de victorii si 27 de infrangeri iar cele mai bune performante ale acestuia sunt doua sferturi de finala la Nice si Kitzbuhel si un turneu Challenger cucerit la Banja Luka. Ultimul turneu la care a participat Dusan Lajovic este cel de la Moscova unde a fost infrant in primul tur de Robin Haase. Pentru a accede pe tabloul principal la Basel, sarbul a fost nevoit sa dispute doua partide in calificari in care acesta i-a invins pe Paul Henri Mathieu si Ruben Bemelmans. Procentul de victorie al lui Lajovic pe hard indoor este de 56% iar pe iarba acesta are un incredibil, 9% procent de reusita castigand doar 1 partida din 10. Jocul sarbului se prezinta mult mai bine pe zgura si de aceea ma astept ca acesta sa porneasca cu sansa a doua marti.

Alexandr Dolgopolov si Dusan Lajovic se vor intalni marti pentru a doua oara iar prima disputa a avut loc in anul 2014 la Miami cand ucraineanul se impunea cu scorul de 2-0 la seturi. Suprafata de joc se potriveste mult mai bine lui Alexandr Dolgopolov iar calitatile acestuia ma fac sa cred ca porneste in confruntarea de marti cu prima sansa in ciuda faptului ca are 6 partide consecutive fara victorie. Pronosticul meu pentru biletul zilei de marti este Alexandr Dolgopolov castiga.

Pronostic Alexandr Dolgopolov vs Dusan Lajovic: Alexandr Dolgopolov castiga @ 1.46 la Unibet.

Pronostic mai mare Alexandr Dolgopolov vs Dusan Lajovic: Alexandr Dolgopolov castiga 2-0 @ 2.23 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 56W – 29L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Alexandr Dolgopolov vs Dusan Lajovic – Unibet.

Alexandr Dolgopolov vs Dusan Lajovic