Pronosticuri tenis - Albert Ramos vs Jaume Munar - Barcelona


Pronosticuri tenis – Albert Ramos vs Jaume Munar – Barcelona

Confruntarea care conteaza pentru calificarea in turul doi al Barcelona Open, Albert Ramos vs Jaume Munar, se va disputa marti 19 aprilie.

Ibericul Albert Ramos-Vinolas ocupa in acest moment pozitia 55 in clasamentul mondial si la acest capitol putem spune ca este un tenismen extrem de constant. Spaniolul in varsta de 28 de ani evolueaza excelent pe zgura ca majoritatea compatriotilor sai astfel incat inceperea sezonului pe aceasta suprafata ii poate aduce rezultate bune si cateva pozitii castigate in clasamentul mondial. In acest an, Albert Ramos a reusit putine performante notabile iar intre acestea enumeram un tur 3 la Indian Wells si o semifinala la Quito unde a fost invins de catre dominicanul Victor Estrella. Ultimul turneu la care a participat ibericul este cel de la Monte Carlo unde acesta a fost invins de compatriotul sau, Roberto Bautista. Pe zgura, Albert Ramos a disputat 599 de partide reusind sa castige nu mai putin de 63% dintre acestea.

Albert Ramos vs Jaume Munar

sursa foto: zimbio.com

Celalalt spaniol din confruntarea de marti este un tanar talentat, pe numele sau Jaume Munar. Acesta este un tenismen iberic in varsta de 18 ani cu rezultate interesante in turneele futures si Challenger. Munar ocupa in acest moment pozitia 425 in clasamentul mondial si beneficiaza in aceasta saptamana de un wild card pentru a participa la Open-ul de la Barcelona. Acesta prefera sa evolueze pe zgura unde a reusit cele mai multe victorii de pana acum, 61 la numar, iar acesta are un procent de reusita de aproximativ 62%. Jaume a participat inaintea acestui turneu la Napoli intr-un Challenger pe zgura unde a fost eliminat de catre Alexey Vatutin inca din calificari. Asadar Munar nu traverseaza cea mai buna perioada a carierei sale scurte de pana acum iar cea mai buna clasare este pozitia 419 atinsa anul trecut.

Albert Ramos si Jaume Munar s-au mai intalnit pana acum doar o singura data, in anul 2015 la Cordenons intr-un Challenger din Italia iar atunci castiga fara probleme Ramos, scor 6-3, 6-0. Albert Ramos nu traverseaza cea mai buna perioada a carierei si vine dupa 3 infrangeri consecutive, astfel incat un succes obtinut marti ar putea insemna sfarsitul acestei pase proaste. Pronosticul meu pentru biletul zilei de marti este Albert Ramos -5.5 game-uri handicap.

Pronostic Albert Ramos vs Jaume Munar: Albert Ramos -5.5 game-uri handicap @ 1.74 la Unibet.

Statistica Stefan in luna aprilie: 11W – 12L.

Oferta online de pariuri la UNIBET pentru confruntarea – Albert Ramos vs Jaume Munar:

Albert Ramos vs Jaume Munar