Pronosticuri tenis - Albert Montanes vs Daniel Brands - Valencia


Pronosticuri tenis – Albert Montanes vs Daniel Brands – Valencia

Turul secund al turneului indoor de la Valencia ne propune pentru joi 29 octombrie duelul, Albert Montanes vs Daniel Brands, care va incepe de la ora 14:00.

Tenismenul spaniol Albert Montanes ajuns la 34 de ani ocupa in acest moment doar pozitia 112 in clasamentul mondial. Pentru a ajunge pe tabloul principal de la Valencia acesta a beneficiat de titlul de lucky looser deoarece a fost infrant in calificari chiar de adversarul sau de joi. Statistica anului 2015 indica pentru Montanes 42 de victorii si doar 31 de infrangeri dar aproximativ 80% dintre aceste partide s-au disputat in turnee Challenger. Cele mai bune rezultate ale carierei pentru spaniol au venit pe zgura suprafata sa preferata in timp ce pe hard sau iarba acesta are un procent de reusita de doar 31, 32%. Ultimul turneu la care a participat Albert Montanes este cel de la Casablanca, un Challenger disputat pe zgura in care sportivul iberic a fost eliminat in semifinale de alt tenismen spaniol, Munoz De la Nava. Cea mai buna clasare a carierei lui Montanes este pozitia 22 atinsa in anul 2010 iar acesta exceleaza la jocul din spatele terenului, lovitura sa de baza fiind forehand-ul.

Albert Montanes vs Daniel Brands

De partea cealalta a fileului se va afla joi tenismenul german, Daniel Brands. Acesta a coborat foarte multi pozitii in clasament datorita unei perioade de indisponibilitate iar revenirea sa la cel mai inalt nivel a fost foarte dificila si anevoioasa. Daniel Brands in varsta de 28 de ani ocupa in acest moment doar pozitia 170 in clasamentul mondial iar pentru a ajunge pe tabloul principal al turneului de la Valencia, acesta a fost nevoit sa treaca de calificari unde i-a invins pe Zapata Mirralles, Thanasi Kokkinakis si Albert Montanes. In primul tur al turneului indoor, tenismenul german l-a intalnit pe un alt australian, Nick Kyrgios de care Brands a dispus in 3 seturi scor 6-4, 2-6, 7-6. Tenismenul german a reusit sa serveasca 14 asi in duelul cu Kyrgios iar jocul sau a aratat foarte solid. Cea mai buna clasare a neamtului este pozitia 51 atinsa in anul 2013. Pe hard indoor germanul are un procent de succes de aproximativ 58% iar loviturile sale de baza sunt forehand-ul si serviciul.

Albert Montanes si Daniel Brands s-au intalnit pana acum de 2 ori iar scorul este echilibrat, 1-1. Dupa cum am spus si mai sus, cei doi tenismeni s-au intalnit acum 36 de ore in calificari iar germanul s-a impus cu 6-2, 6-3. Nu cred ca se pot schimba prea multe intr-un timp asa de scurt iar Daniel Brands arata o forma foarte buna in aceasta saptamana. Serviciul excelent dar si jocul mult mai bun pe acest tip de suprafata ma fac sa cred ca germanul se va califica fara emotii in turul al-3lea. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Daniel Brands -3.5 game-uri handicap.

Pronostic Albert Montanes vs Daniel Brands: Daniel Brands -3.5 game-uri handicap @ 1.74 la Unibet.

Pronostic mai mare Albert Montanes vs Daniel Brands: Sub 9.5 game-uri in primul set @ 2.14 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 60W – 34L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Albert Montanes vs Daniel Brands – Unibet.

Albert Montanes vs Daniel Brands