Pronosticuri tenis - Adrian Mannarino vs Illya Marchenko - Miami Open


Pronosticuri tenis – Adrian Mannarino vs Illya Marchenko – Miami Open

Turul intai al Open-ului de la Miami ne propune pentru joi 24 martie duelul, Adrian Mannarino vs Illya Marchenko, duel care va incepe de la orele 18:30.

Francezul Adrian Mannarino in varsta de 27 de ani ocupa in acest moment pozitia 64 in clasamentul mondial, si dupa parerea mea aceasta clasare este mult sub capacitatea lui de joc. Sportivul nascut in Franta este un tenismen extrem de talentat dar care nu a reusit sa aduca rezultatele la nivelul talentului sau. Cea mai inalta pozitie atinsa de Mannarino este pozitia 27 atinsa in anul 2015. In acest 2016 Adrian Mannarino a reusit sa castige un turneu Challenger in Franta la Noumea dupa ce a trecut in finala de Alejnadro Falla, un sfert de finala in Bulgaria la Sofia unde a fost invins de Roberto Bautista-Agut dar si un sfert de finala la Delray Beach unde a fost invins de bulgarul Grigor Dimitrov. Cele mai bune performante obtinute de Mannarino in cariera sa au venit pe suprafetele rapide unde francezul se simte cel mai bine. Lovitura de baza a acestuia este forehand-ul iar un alt punct tare al lui Mannarino este serviciul de stangaci.

Adrian Mannarino vs Illya Marchenko

sursa foto: zimbio.com

De partea cealalta a fileului se va afla joi ucraineanul Illya Marchenko. Acesta este un tenismen in varsta de 28 de ani de care se poate spune cam acelasi lucru. Marchenko dispune de un talent urias care l-a ajutat sa ajunga in top 10 la juniori insa cam atat. In ceea ce priveste rezultatele obtinute la seniori, tenismenul ucrainean se poate lauda doar cu o pozitie 67 atinsa in anul 2010 si niciun titlu cucerit pana acum in circuitul ATP. In anul 2016 Illya a reusit totusi o performanta fantastica si in acelasi timp surprinzatoare la Doha unde a reusit sa ajunga pana in semifinale, fiind invins atunci de Rafael Nadal. Pe langa aceasta performanta, Marchenko a mai reusit pana acum doar un sfert de finala la Acapulco unde a fost invins de Bernard Tomic. Marchenko poseda un serviciu redutabil si este solid in jocul din spatele terenului. Lovitura de baza a ucraineanului este forehand-ul.

Cei doi tenismeni se vor intalni joi pentru prima oara in circuitul ATP. Francezul Mannarino dispune de un talent urias dupa cum spuneam insa deseori nu reuseste sa evolueze la capacitate maxima. Chiar asa consider ca sportivul din hexagon are prima sansa joi avand in vedere ca Marchenko este un tenismen inconstant si cu performante slabe la nivel ATP. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Adrian Mannarino castiga.

Pronostic Adrian Mannarino vs Illya Marchenko: Adrian Mannarino castiga @ 1.54 la Unibet.

Pronostic mai mare Adrian Mannarino vs Illya Marchenko: Adrian Mannarino -2.5 game-uri @ 1.84 la Unibet.

Statistica Stefan in luna martie: 13W – 10L.

Oferta online de pariuri la UNIBET pentru duelul Adrian Mannarino vs Illya Marchenko:

Adrian Mannarino vs Illya Marchenko