Pronosticuri pariuri tenis: Kyrgios vs Berdych - Australian Open


Pronosticuri pariuri tenis: Kyrgios vs Berdych – Australian Open

Kyrgios vs Berdych

Primul meci dificil pentru australian

Duelul Kyrgios vs Berdych, din runda a treia a turneului de la Australian Open, este unul dintre cele mai palpitante de vineri dimineata, drept pentru care ne vom grabi sa il plasam pe biletul zilei. Acesta va incepe la 11:30, transmis fiind de Eurosport.

Kyrgios este unul dintre cei 3 australieni care au reusit calificarea in turul al treilea la Australian Open pe tabloul de simplu masculin. Favorit numarul 29, insa aflat pe 41 in clasamentul ATP, Kyrgios a trecut fara emotii in minimum de seturi in primele doua runde de Pablo Carreno Busta si Pablo Cuevas. In cele doua runde, australianul a reusit un total de 35 asi, comitand o singura dubla greseala. In timpul meciului din primul tur, Nick, un caracter mai rebel de felul lui, a fost auzit injurand, probabil in mod repetat, drept pentru care a fost amendat cu 3 000$. Australianul traia sub amenintarea unei amenzi de 25 000$ daca va mai avea un comportament inadecvat, insa asta doar in cadrul turneelor ATP. Sa spunem ca anul trecut Kyrgios a ajuns in sferturile de finala ale turneului de la Australian Open.

Berdych, favorit numarul 6, va incerca sa aiba un parcurs la fel de bun ca anul trecut la Openul Australian, cand nu a pierdut niciun set pana in semifinale, acolo fiind eliminat de Murray. Pana acum cehul este in grafic, impunandu-se in minimum de seturi atat in fata lui Bhambri, cat si a lui Basic, doi jucatori ce nu erau in top 95 la inceputul acestei competitii. Procentajul de reusita la primul serviciu a fost foarte bun in ambele meciuri, Berdych pierzand doar 6 puncte la acest capitol.

Cel mai interesant duel al zilei, din punctul nostru de vedere, se va desfasura intre Federer si Dimitrov

Kyrgios este principala speranta a australienilor la acest turneu, cel putin in proba de simplu masculin, astfel ca va fi incurajat frenetic din tribune. Duelul Kyrgios vs Berdych va fi unul al serviciilor, fiind foarte probabil ca setul sa fie castigat de cel ce face primul break. De asemenea, nu este deloc exclus sa vedem cel putin un tie-break. Berdych porneste usor favorit in aceasta confruntare, insa Kyrgios poate compensa prin jocul sau pe alocuri spectaculos, dar si prin faptul ca va fi sustinut din tribune. Prin urmare, pe biletul zilei opinam ca australianul va castiga macar un set, insa si celelalte vor fi destul de echilibrate. O alternativa pe biletul zilei spune ca jucatorul de la Antipozi se va califica in optimi.

Pronostic Kyrgios vs Berdych: Kyrgios – peste 20.5 game-uri, la o cota de 1.76 la netbet

Pont secundar Kyrgios vs Berdych: Kyrgios castiga, la o cota de 2.25 la netbet

Scris de Radu

Ponturi tenis ianuarie 2016: 7W – 2V – 7L

Cotele la casele de pariuri online Kyrgios vs Berdych

Kyrgios vs Berdych