Pospisil - M Zverev. Cine va avea serviciul mai puternic?

Miercuri, de la ora 22:30, in optimile de finala de la Newport (SUA), avem meciul Pospisil - M Zverev. Duelul ar trebui sa fie destul de echilibrat, tinand cont ca se joaca pe iarba.
M Zverev

Pospisil se afla pe locul 98 mondial, intr-o cadere clara fata de ce ne-a aratat canadianul in trecut. N-a mai avut rezultate notabile in ultimii doi ani.

S-a decis sa joace mai mult in turneele micute la inceput de ani si a cucerit doua competitii challenger, la Rennes (FRA) si Budapesta. A mai facut finale tot la doua turnee de acest calibru, la Gimcheon (KOR) si Busan (KOR). Pe iarba a obtinut prima victorie oficiala abia in primul tur de la Newport, 7-6, 6-1 cu Young (SUA).

M Zverev este pe locul 47 ATP, iar la 30 de ani, neamtul a obtinut primul titlu important din cariera, la Eastbourne (GBR), pe iarba.

A inceput noul sezon cu un tur II la Brisbane, iar apoi a fost eliminat de fiecare data dupa prima partida la urmtoarele patru turnee. Cu toate ca zgura nu este suprafata lui forte, acolo a inregistrat o optime de finala la Monte Carlo. N-a mai jucat dupa ce-a iesit inca din primul tur la Wimbledon.

Dezamagitor a fost Vasek in ultimele 16-24 de luni, insa canadianul poate sa fie mai mult decat un jucator decent atunci cand e in forma. Mi-a placut jocul sau din prima runda, insa acum nu cred ca va beneficia de acelasi ritm. Zverev prefera punctele foarte scurte, iar Pospisil nu va avea sanse multe la retur. Insa canadianul, ce are si el un serviciu stabil, ar trebui sa fie acolo, in meci, pe aceeasi lungime cu neamtul. De doua ori s-au intalnit cei doi si de fiecare data s-a impus Mischa. Totusi, ambele dispute au fost echilibrate, asa ca tot pe asta voi miza si acum, tinand cont si de suprafata.

Pronosticuri Ajman - Al-Jazira