Va reusi Serena Williams minim 3 break-uri?

Cu incepere cel mai devreme la 16:30,fostul numar 1 mondial in circuitul WTA va incerca sa ajunga intr-o noua finala de Wimbledon, iar adversara ii va fi Julia Georges, o tenismena din Germania care are un parcurs excelent pe iarba londoneza.
Speciale
Julia Georges vs Serena Williams
July 12,2018
16:30 PM

 Serena Williams  

  • Multi ne-am fi dorit sa o vedem ajungand cel putin pana in aceasta faza a competitiei si pe Simona Halep, insa va trebui sa ne multumim astazi cu tenisul prestat de Julia Ostapenko, Angelique Kerber, Julia Georges si Serena Williams pe iarba de la Wimbledon.
  • Multe persoane o considera pe Serena aceeasi jucatoare mega-agresiva si cu o serva imparabila de acum cativa ani, insa aceasta si-a schimbat stilul de joc putin de la revenirea in circuit. Sunt convins ca inca nu este nici macar la 80% din capacitate, insa chiar si asa, dupa cum a declarat si ea, trofeul de la Wimbledon este un vis care vrea sa si-l indeplineasca anul acesta.
  • Din punct de vedere al statisticii, americanca a reusit un numar destul de mare de break-uri in acest turneu, in special avand in vedere ca 4 din 5 meciuri disputate s-au terminat in minim de seturi. In prima runda a reusit 4 break-uri (din 9 oportunitati), in runda secunda 3 (tot din 9 oportunitati), in cea de-a treia runda, tot 3 (din 8 oportunitati). Mai apoi, in optimi 5 break-uri (din 6 oportunitati), cu un meci terminat in aproximativ 60 de minute si nu in ultimul rand in sferturi, 2 break-uri (din 8 oportunitati).

Miza: 7.5/10

Pronostic Valur - Sheriff Tiraspol

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul