Ponturi Tenis Zampieri vs Velotti - Leon (MEX)


Ponturi Tenis Zampieri vs Velotti – Leon (MEX)

Zampieri vs VelottiSursa foto: zimbio.com

La noapte, in ultimul meci al optimilor de finala de la Leon (MEX), avem un duel sud-american. Lucru interesant, daca e sa tinem cont ca se joaca pe hard. Pe cine vom lua pe biletul zilei din intalnirea  Zampieri vs Velotti ?

Zampieri este un brazilian in varsta de 29 de ani. Ocupa in acest moment locul 356 in clasamentul ATP si este zguristul clasic. Bine, genul de jucator ce n-a reusit mari performante in cariera sa. Are opt tiluri, toate Futures si toate pe suprafata lenta. Cea mai buna clasare a sa a fost un loc 182 in 2010. Partida din primul tur, cu McGee (IRL) a fost prima victorie pe hard din acest sezon pentru Caio. A incercat si pe la Indian Wells (SUA), prin calificari, dar a fost eliminat in prima runda. Are doar trei meciuri in turneele ATP si n-a fost niciodata prezent pe tabloul unui turneu de Mare Slem. Backhand-ul este lovitura sa favorita.

Velotti este din Argentina si este situat pe locul 312 in clasamentul mondial. Este si el un alt zgurist, insa, la 23 de ani, Agustin inca mai poate sa creasca. A fost un junior promitator, dar, la fel ca-n fotbal, si-n tenis unii se nasc talent si mor speranta. Inca n-a castigat vreun meci in turneele ATP si n-are nicio prezenta la cele de Mare Slem. Este intr-o scadere evidenta, dupa ce, in 2013, era pe locul 166. Are un turneu Challenger castigat in acel an, la Rio de Janeiro (BRA), in fata unui adversar ce astazi e mult mai cunoscut, slovenul Rola. Nu este inalt, 1,74, asa ca este de inteles de ce nu are rezultate pe hard. In acest sezon are si un Futures castigat, in State, la Palm Coast, pe zgura. A jucat pe hard la Puebla (MEX), unde i-a invins pe Matosevic (AUS) si Novak (AUT), victorii destul de importante, zic eu. In primul tur a trecut de tanara speranta americana, Fritz, in trei seturi.

Velotti este jucatorul mai tanar si mai motivat. A fost unul dintre cei mai buni juniori, iar acest aspect s-ar putea sa conteze in lupta sa de a avansa in topuri. Niciunul nu exceleaza pe hard, insa rezultatele lui Velotti de la Puebla si chiar victoria din fata lui Fritz sunt destul de impresionante. Cred ca porneste cu prima sansa.

Pronostic Zampieri vs Velotti: Velotti castiga, la o cota de 1,53 la Fortuna

Articol scris de Paul: 38W  -30L – 2D

Oferta pariuri online si cote Zampieri vs Velotti

zam