Ponturi Tenis - Yuki Bhambri - Nicolas Mahut - Indian Wells


Cu incepere de la ora 21:30, Yuki Bhambri si Nicolas Mahut se intalnesc in primul tur la Indian Wells.

Bhambri Y.Yuki Bhambri este pe locul 110 ATP, iar cea mai buna pozitie a fost 88 in anul 2015. Este un jucator din India, in varsta de 25 ani, care prefera suprafetele dure. Nu are nici un titlu ATP in cariera, drept urmare el prefera sa evolueze si la turneele challenger unde poate ajunge in fazele finale. In 2018 nu are rezultate bune deloc, deoarece a pierdut in turul 2 la Pune ATP, iar apoi dupa ce s-a calificat pe tabloul principal la Australian Open, nu a avut nici o sansa in fata lui Baghdatis. A reusit sa faca finala la challengerul de la Chennai, dar a pierdut meciul impotriva lui Thompson dupa ce a ratat o minge de meci pe serviciul australianului. In calificarile de la Indian Wells, a reusit sa castige 2-0 la seturi impotriva lui Novikov si Ramanathan.

Mahut N.Nicolas Mahut este pe locul 101 ATP, iar cea mai buna pozitie a fost 37 ATP in anul 2014. Ajuns la varsta de 36 ani, Mahut reuseste sa aiba un ritm de joc destul de buni la turneele ATP, drept urmare nu se gandeste sa se retraga. Cea mai buna performanta din 2018 este un sfert de finala la Marseille, pe hard indoor in fata proprilor suporteri. I-a invins in primele 2 tururi pe Stefanos Tsitsipas si Gilles Muller, dar intr-un final a pierdut la Ivashka. In calificarile acestui turneu de la Indian Wells, Mahut i-a invins pe Oliveira si Ojeda. In continuare are un serviciu foarte bun, precis, iar de multe ori incearca serviciu-vole, drept urmare impotriva lui Bhambri cred ca nu va avea mari probleme la serviciu.

Yuki Bhambri – Nicolas Mahut: Concluzie

Consider ca vom avea un meci destul de echilibrat, deoarece ambii jucatori au un serviciu destul de bun, drept urmare m-am decis sa pariez pe game-uri in primul set. Nicolas Mahut are un serviciu foarte bun chiar si la 36 ani, dar incepe sa scada nivelul la retur. Cu siguranta ambii jucatori se vor gandi sa-si pastreze serviciul, deoarece intr-un meci cu 2 serveri buni conteaza orice break.

Pronostic Bhambri – Mahut: Peste 9.5 game-uri in primul set

Cota 1.61 la Unibet

Cote online pentru meciul Yuki Bhambri – Nicolas Mahut