Ponturi tenis Victoria Azarenka vs Naomi Osaka - Australian Open


Ponturi tenis Victoria Azarenka vs Naomi Osaka – Australian Open

Victoria Azarenka vs Naomi Osaka

Partida de tenis dintre Victoria Azarenka si Naomi Osaka se va disputa sambata dimineata de la ora 03:30.

Bielorusa, clasata in prezent pe pozitia 16 WTA, este cap de serie numarul 14 la aceasta editie de Australian Open, insa multi specialisti cred ca este una din principalele favorite la cucerirea trofeului alaturi de Serena Wiliams. In primul tur de la Melbourne, Vica a trecut in minim de seturi de Van Uytvank, 6-0 6-0, urmand ca in turul urmator sa o elimine pe Danka Kovinic cu 6-1 6-2. Cu doar 3 game-uri pierdute la aceasta editie de Australian Open, Azarenka este in mod cert o jucatoare de luat in seama pentru cucerirea primului titlu de grand slam al anului.

Adversara sa, Naomi Osaka, este o jucatoare japoneza, in varsta de 18 ani si este clasata pe pozitia 127 in clasamentul WTA. Venita din calificari, Osaka a trecut in primul tur de la Melbourne de Donna Vekic, urmand ca in turul secund sa o elimine pe Elena Svitolina, ambele succese fiind obtinute in minim de seturi.

Cu siguranta Azarenka este mare favorita in aceasta partida, cota ei la victorie fiind de doar 1.05, cota adversarei fiind de 12. Osaka a aratat un joc destul de bun la acest turneu, o jucatoare cu un serviciu destul de bun la cei 1.80 metri ai ei, iar loviturile de pe fundul terenului sunt destul de puternice. Este o adevarata provocare in aceste zile sa ii iei un game Azarenkai, insa Osaka are serviciul si jocul necesar sa castige cel putin 4 game-uri in aceasta partida.

Pronostic Victoria Azarenka vs Naomi Osaka: peste 15,5 game-uri, la o cota de 1,39 la Unibet
Pronostic cota mare Victoria Azarenka vs Naomi Osaka: +7,5 Osaka, la o cota de 1,83 la Unibet

Statistica luna ianuarie: 41W-3D-16L

Oferta pentru pariurile online la Unibet

azarenka