Ponturi Tenis Ungur - Bautista - Cupa Davis


Ponturi Tenis Ungur – Bautista – Cupa Davis

Ungur - BautistaSursa foto: prosport.ro

Astazi, nu mai devreme de ora 15:00, are loc cel de-al doilea meci de simplu al partidei Romania – Spania, din cadrul Cupei Davis. Ungur – Bautista este meciul cu pricina, iar ibericul porneste favorit clar. Va reusi Adi, in fata suporterilor romani, sa-si ridice jocul?

Ungur se afla pe locul 185 ATP si este departe de forma maxima a carierei. Ajuns la 31 de ani, Adi pare sa se fi irosit, iar sansele ca el sa iasa in prim-plan in circuit sunt minime. Totusi, atunci cand a evoluat pentru Romania in Cupa Davis, Ungur a facut-o mereu cu convingere. In ultimii trei ani, a jucat de 11 ori, castigand sase dispute. Din pacate, nu si pe cele importante. Calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros se pare ca a fost doar un foc de paie, Adi pierzand in primul tur, iar mai apoi si urmatoarele patru partide din circuit.

Suprafata favorita a lui Adi ramane zgura, iar lovitura sa de „marca” este reverul cu o singura mana. Este genul de jucator ce poate resimti presiunea publicului in doua feluri – il poate motiva sau ii poate stabili caderea.

Bautista este un sportiv mai tanar si mai bine clasat in topul mondial. Roberto are 28 de ani si se afla pe pozitia a 15-a. In Cupa Davis insa, Bautista a evoluat mai rar. Are doar cinci dispute pentru Spania, castigand doar doua dintre acestea. Dar cariera sa de simplu merge ca pe roate. Anul acesta, are doua trofee castigate, la Auckland (NZL) si Sofia (BUL), ambele pe hard. Este un tenismen de travaliu, ce sta in raliuri si te obliga sa gresesti.

In 2016, are un record de 5-1 la turneele indoor la care a participat. Vine la Cluj dupa o evolutie nu neaparat stralucita pe iarba, el fiind eliminat la Wimbledon inca din turul III.

H2H, este 2-0 pentru iberic. Sincer, nu vad cum Adi i-ar putea face fata lui Bautista-Agut, mai ales ca spaniolul mai mult ca sigur vrea sa profite de aceasta sansa care i se ofera. Mai mult ca sigur, Roberto ii va forta reverul lui Adi pana cand acesta va ceda. Iar pronosticul pentru biletul zilei ar trebui sa fie simplu in aceste conditii.

Pronostic Ungur – Bautista: Bautista 3-0, la o cota de 1,62 la Unibet

Articol scris de Paul: 6W – 5L

Oferta pariuri online si cote Ungur – Bautista

ung