Ponturi Tenis / Unde avem cele mai mari cote pe Cupa Davis


Ponturi Tenis / Unde avem cele mai mari cote pe Cupa Davis

Ponturi Tenis / Unde avem cele mai mari cote pe Cupa Davis
SALUTARE pariori, dupa cum v-am anuntat inca din articolul de ieri, in acest weekend se desfasoara „Davis Cup by BNP Paribas”, competitie in care foarte multi tenismeni valorosi – mediocri – mai putin valorosi, au sansa de a-si reprezenta tara! Romania mai are mult de tras in primul tur al Grupei I Euro-Africane.

Adrian Ungur (159 ATP) si Marius Copil (165 ATP) ne vor reprezenta in competitia de simplu, in timp ce Horia Tecau (10 ATP Doubles) si Florin Mergea (17 ATP Doubles) vor avea ca obiectiv punctul din competitia de dublu. Adversarii nostri vor fi israelienii Bar Tzuf Botzer (893 ATP), Edan Leshem (92 ATP la nivel de juniori), Jonathan Erlich (71 ATP Doubles), condusi de experimentatul si periculosul Dudi Sela (100 ATP). In mod normal n-ar trebui sa intampinam vreo problema, iar astazi s-a stabilit si ordinea meciurilor:

13:00 (vineri) | TVR 2 | Adrian Ungur – Bar Tzuf Botzer
15:00 (vineri) | TVR 2 | Marius Copil – Dudi Sela

15:00 (sambata) | TVR 2 | Horia Tecau & Florin Mergea – Jonathan Erlich & Edan Leshem

13:00 (duminica) | TVR 2 | Adrian Ungur – Dudi Sela
15:00 (duminica) | TVR 2 | Marius Copil – Bar Tzuf Botzer

Mai jos va voi oferi o varianta de bilet jucata la principalele doua agentii de pariuri online care domina piata din Romania la ora actuala: unibet-crop si sportingbet-promotional-voucher.

Untitled1 Untitled

MIZA = 50 RON

COTA FINALA = 4.75 la Unibet.com | 4.85 la Sportingbet.com

CASTIG POTENTIAL = 237,39 RON la Unibet.com | 242,75 RON la Sportingbet.com

In continuare va voi oferi si alternativa acestor doua bilete la principala agentie de pariuri offline de pe piata din Romania – si anume, bine-cunoscuta „alb-rosie” Superbet.ro 🙂

Untitled2

Clasament:

sportingbet-promotional-voucher   Miza 50 RON – Castig 242,75

unibet-crop    Miza 50 RON – Castig 237, 39

SUPERBET   Miza 50 RON – Castig 228, 17

Avantajele sunt destul de clare, daca luam diferenta dintre  primul si ultimul clasat rezulta 14.58 RON , suma care la prima vedere nu pare foarte mare dar daca facem un raport la miza atunci avem un procent de peste 30% . Desigur sunt pariori care mizeaza sume mult mai mari, ca si exemplu la un pariu de 1000 RON acest procent se traduce in castiguri cu cel putin 300 RON mai mari!

Banii sunt ai vostri, fiecare cu preferintele sale, insa din punct de vedere a cresterii profitului potential la pariurile jucate este clar ca online vom putea castiga mai mult pariind aceasi miza! Un alt aspect de luat in calcul la casele de pariuri sunt bonusurile si promotiile de bun venit – sunt multe case care iti dubleaza din start suma depusa!

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CARE CASE DE PARIURI ONLINE SUNT CELE MAI PROFITABILE PENTRU ROMANI!

Acestea sunt doar doua exemple minore de bilete cu evenimente putine si cu o miza oarecum mica; exemplele pot fi cu mult mai elocvente si diferenta dintre cota finala si castigul potential oferit de oricare dintre agentiile de top din Romania – si anume Unibet.com, Sportingbet.com, WilliamHill.com, Winmasters.com – este superioara oricarei agentii de pariuri offline, fie ca aceasta se numeste Publicbet, Superbet, Stanleybet s.a.m.d.

CLICK AICI pentru a beneficia de PARIUL GRATUIT de pana la 150 RON la Unibet.com

CLICK AICI pentru a beneficia de 50% BONUS pana la 400 RON la Sportingbet.com

CLICK AICI pentru a beneficia de 100% BONUS pana la 200 RON la Winmasters.com