Ponturi Tenis Tursunov vs Wawrinka - Australian Open


Ponturi Tenis Tursunov vs Wawrinka – Australian Open

Tursunov vs Wawrinka

Marti dimineata, de la ora 11:30, elvetianul Stan Wawrinka pare sa aiba un prim tur destul de lejer, in compania unui tenismen ce a fost in ultimul an doborat de accidentari. Tursunov vs Wawrinka pare sa fie o partida ideala de inclus pe biletul zilei.

Tursunov este un tenismen rus in varsta de 33 de ani. In 2015 a jucat doar trei meciuri, din cauza unei accidentari care l-a tinut pe margine mai bine de un an. Doua dispute le-a pierdut, avand doar o victorie, acasa, la Moscova, cu Medvedev. Spre sfarsit de an si inceputul lui 2016 a jucat dublu, incercand sa-si intre in forma pentru Openul Australian, acolo unde a primit o invitatie, el neavand clasament la simplu. Un jucator de Top 30 in urma cu doar doi ani, Tursunov are mult de tras pentru a reveni in fata. Cu lovituri puternice si un serviciu naprasnic, nu este de mirare ca Dmitry prefera suprafetele rapide. Cea mai buna performanta la A.O. este un tur trei, in 2007.

Wawrinka se afla pe locul patru in clasamentul ATP. Elvetianul, castigator aici in Australia, in 2014, si semifinalist anul trecut, probabil nu mai are nevoie de nicio prezentare. Are 30 de ani, 1,83 inaltime si 81 de kg. In 2016, a castigat deja un turneu, la Chennai, in India, intr-o finala impotriva lui Coric, scor 6-3, 7-5. Acesta se adauga deja la zestrea de 11 titluri obtinute de Stan. Cu totii ii stim jocul exploziv, cu backhandul cu o singura mana. Chiar daca a inflorit tarziu ca jucator, Stan este in apogeul carierei si inca mai are ani buni de tenis in fata.

Cei doi s-au mai intalnit de doua ori, in 2008, la Sydney, unde rusul a castigat cu 2-0 la seturi, si-n 2013, la Kuala Lumpur, acolo und site elvetianul s-a impus cu 2-1. Dar situatia de fata este total diferita. Dmitry n-are un joc competitiv, cu doar trei meciuri jucate la simplu in ultimele 16 luni. Poate ca Stan se incalzeste mai greu, asa e, insa lipsa jocurilor pentru rus se va vedea pe temperatura de la Melbourne. Meciul se disputa in sesiunea de seara, dar zapuseala va fi prezenta. Merg cu toata increderea pe Wawrinka, caruia daca ii intra backhandul cu o singura mana, este de neoprit.

Pronostic Tursunov vs Wawrinka: sub 28,5 gameuri, la o cota de 1,68 la Unibet

Articol scris de Paul: 6W – 9L

Oferta pariuri online si cote Tursunov vs Wawrinka

stan