Ponturi Tenis Townsend - Broady - Indian Wells (SUA)


Townsend este o jucatoare cu „greutate”

In aceasta noapte, undeva in jur de ora 01:00, avem partida Townsend – Broady, in calificari la Indian Wells. Va reusi americanca sa ajunga pe tabloul principal pentru cea de-a sasea editie la rand?

Townsend

Cota 1.58

Broady

Cota 2.33

Townsend este o americanca in varsta de 21 de ani, care se afla pe locul 101 WTA, in conditiile in care n-a reusit niciodata sa slabeasca suficient pentru a avea o sansa in plus. Daca Townsend a avut rezultate notabile in 2017, acestea au venit la turnee micute, titlu la Waco (SUA) si  semifinala la Burnie (AUS). Victoriile importante au fost insa destul de putine.

In acest sezon, a castigat doar in primul tur la Auckland, cu McHale (SUA), scor 1-6, 6-4, 6-4. A urmat o infrangere in minimum de seturi cu Radwanska, iar apoi meciuri pierdute in primul tur la Melbourne, Newport Beach si challengerul de la Indian Wells.

Broady este o britanica in varsta de 28 de ani, clasata pe locul 130. Foarte inalta, 1,89, Naomi se bazeaza extrem de mult pe serviciu, insa in rest este o tenismena slabuta. Evident, prefera suprafetele rapide, dar joaca mai degraba in ITF-uri.

A esuat in calificari atat la Auckland, cat si la Australian Open, pierzand in semifinale, iar apoi, la Midland, Doha, Budapesta si challengerul de la Indian Wells, n-a mai castigat nicio partida. Are un singur titlu de $100k in cariera, in 2016, la Midland, si n-a jucat pana acum pe tabloul principal de la Indian Wells.

In ultimii cinci ani, americanca a fost mereu prezenta pe tabloul principal de la Indian Wells. De trei ori, chiar a atins turul doi. Niciuna dintre cele doua tenismene nu este in forma, ambele avand mai multe infrangeri la rand, insa Townsend evolueaza acasa si iubeste aceasta suprafat de la Indian Wells. Chiar daca sunt apropiate in clasament, Taylor joaca mai des in turnee asa importante. Cota este buna si zic ca putem sa profitam de ea.

Pronostic Townsend – Broady: Townsend castiga

Cota 1.58 la Unibet

Articol scris de Paul: 8W – 1L

Oferta pariuri online si cote Townsend – Broady