Ponturi tenis - Tommy Haas vs Kevin Anderson - Shanghai


Ponturi tenis – Tommy Haas vs Kevin Anderson – Shanghai

Turul intai al turneului de la Shanghai ne propune marti 13 octombrie duelul, Tommy Haas vs Kevin Anderson care va incepe de la ora 10:00.

Veteranul Tommy Haas se afla la probabil ultimul sau sezon in circuitul ATP si rezultatele sale nu sunt dintre cele mai bune. Tenismenul neamt a ajuns la 37 de ani si ocupa in acest moment doar pozitia 355 in lume. In acest an, sportivul nascut la Hamburg a disputat doar 11 partide in proba de simplu si a reusit sa se impuna in doar 3 randuri. Victoriile sale au venit contra lui Andrey Rublev, Dusan Lajovic si Mikhail Kukushkin. Ultimul turneu la care a participat Tommy Haas este US Open unde acesta a fost eliminat inca din primul tur de Fernando Verdasco la capatul unui meci de 5 seturi. Numeroasele accidentari din cariera lui Haas nu l-au impiedicat pe acesta sa-si urmeze visul si cariera sa este una impresionanta. Tenismenul german are in palmares 15 titluri in proba de simplu iar cea mai buna clasare a sa este pozitia a-2a in anul 2002. Odata cu trecerea timpului jocul lui Tommy Haas a deveni mai agresiv iar conditia fizica nu-i mai permite sa intre in schimburi lungi si in meciuri fizice.

Tommy Haas vs Kevin Anderson

De partea cealalta a fileului se va afla marti dimineata tenismenul sud-african, Kevin Anderson. Inaltul tenismen din Africa de Sud ocupa in acest moment pozitia a-10a in lume si are un an 2015 extrem de bun. Acesta si-a imbunatatit mult deplasarea in teren si backhand-ul, transformandu-l dintr-un punct slab intr-o arma. Sud-africanul ajuns la 29 de ani a disputat in 2015 59 de partide si a reusit sa castige 39 dintre acestea. Tot in acest an, Kevin Anderson si-a trecut in palmares inca un titlu, cel de-al treilea din cariera sa, castigat la Winston-Salem. Anderson se afla la apogeul carierei sale iar ca dovada sta clasarea din acest moment, cea mai buna din cariera sa. Loviturile de baza ale sud-africanului sunt serviciul si forehand-ul iar suprafetele sale preferate de joc sunt cele rapide.

Tommy Haas si Kevin Anderson s-au mai intalnit pana acum de doar doua ori iar scorul intalnirilor directe este echilibrat, 1-1. Desi Tommy Haas este departe de conditia fizica de altadata si a ajuns la 37 de ani, acesta are suficienta experienta pentru a-l pune la incercare pe Anderson printr-un joc agresiv, cu urcari dese la fileu. Favoritul clar este insa Kevin Anderson care ar trebui sa mearga mai departe si sa confirme evolutiile bune din 2015. Pronosticul meu pentru biletul zilei de marti este Peste 9.5 game-uri in primul set.

Pronostic Tommy Haas vs Kevin Anderson: Peste 9.5 game-uri in primul set @ 1.62 la Unibet.

Pronostic mai mare Tommy Haas vs Kevin Anderson: Peste 22.5 game-uri @ 2.02 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 17W – 5L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Tommy Haas vs Kevin Anderson – Unibet.

Tommy Haas vs Kevin Anderson