Ponturi Tenis - Tomas Berdych vs Juan Monaco - Sferturi de finala - Miami Open


Ponturi Tenis – Tomas Berdych vs Juan Monaco – Sferturi de finala – Miami Open

Tomas Berdych vs Juan Monaco

Dimineata zilei de joi 02 aprilie ne aduce incepand cu ora 04:00 duelul Tomas Berdych vs Juan Monaco din sferturile de finala ale Miami Open.

Favoritul numarul 9, cehul Tomas Berdych poate profita de eliminarea lui Rafael Nadal si poate ajunge in semifinale pentru a-4a la Miami. Sportivul ceh a inceput turneul cu o victorie in fata lui Hyeon Chung scor 6-3, 6-4, pentru a salva in urmatorul tur patru mingi de meci in fata australianului Bernard Tomic castigand cu 6-7, 7-6, 6-1. In optimi de finala Berdych a profitat de abandonul francezului Gael Monfils dupa numai o ora de joc.

De cealalta parte, prezenta argentinianului Juan Monaco in sferturi reprezinta oarecum o surpriza. Monaco joaca in aceasta perioada cel mai bun tenis al sau pe o suprafata rapida care nu este preferata sa. Argentinianul a trecut de Ruben Bemelmans, jucator venit din calificari scor 7-5, 6-7, 6-4, Ernest Gulbis 6-2, 6-4, Garcia Lopez 7-5, 6-4 si in optimi Fernando Verdasco 6-3, 6-3.

In ultimele 6 intalniri, Tomas Berdych a iesit invingator de fiecare data si ar fi o mare surpriza daca nu ar ajunge din nou in semifinale, Juan Monaco incercand sa produca surpriza eliminand un jucator de top 10 pe o suprafata rapida.

Pronostic pariuri Tomas Berdych vs Juan Monaco: Berdych -4.5 @ 1.62 la Unibet.

Pronostic cota mai mare Tomas Berdych vs Juan Monaco: Sub 20.5 game-uri @ 1.88 la Unibet.