Ponturi Tenis Taylor Fritz - Sam Querrey - Delray Beach


Querrey a castigat turneul in anul 2016

De la ora 01:00, Sam Querrey il intalneste pe Taylor Fritz in primul tur la Delray Beach. 

Taylor Fritz

Cota 2.50

Sam Querrey

Cota 1.50

Fritz T.Taylor Fritz este un jucator American in varsta de 20 ani. Ocupa in acest moment pozitia 85 ATP, iar cea mai buna pozitie pe care s-a clasat a fost 53 ATP in anul 2016. Este un jucator dreptaci, care loveste backhandul cu ambele maini. Hard-ul este suprafata favorita, US Open turneul favorit, iar serviciul si forehandul sunt loviturile de baza. Are o singura finala ATP disputata in cariera, in 2016 la Memphis. In acest an a reusit sa ajunga in finala Challengerului de la Noumea, unde a fost invins de catre Noah Rubin ( 5-7 4-6 ). La Australian Open a pierdut in turul 2 al calificarilor impotriva lui Bourgue scor 1-2. S-a revansat cu un turneu castigat la Newport Beach unde i-a administrat in setul decisiv al finalei un 6-0 lui Klahn. De asemenea a jucat la Dallas, unde a pierdut in turul 3 impotriva lui Denis Kudla.

Querrey S.Sam Querrey este un American in varsta de 30 ani. Se afla pe locul 12 ATP, iar aceasta este cea mai buna pozitie pe care s-a clasat. Este un jucator dreptaci, care loveste backhandul cu ambele maini. Suprafata favorita este hard-ul, iar loviturile principale sunt serviciul si forehandul. A castigat in cariera 10 titluri ATP, iar pe langa aceatsa performanta are alte 8 finale pierdute. In anul 2016, Querrey a fost castigatorul turneului de la Delray Beach. In 2018 s-a prezentat acceptabil, dar de subliniat este performanta de la New York de saptamana trecuta, unde a reusit sa ajunga pana in finala cu Kevin Anderson, pierduta cu 1-2.

Fritz si Querrey s-au intalnit o singura data pana acum, iar Querrey a castigat cu 2-1 la Acapulco. Consider ca astazi va fi un meci echilibrat, dar cu un plus pentru Sam Querrey care a aratat pofta de joc in ultima saptamana la New York. Daca ii va intra serviciul constant precum s-a intamplat pana in finala turneului trecut de la New York, Querrey are sanse mari de calificare. Chiar daca Fritz are meciuri castigatoare in acest an, nu s-a prezentat la turnee puternice si a intalnit adversari destul de modest. In concluzie, cota pentru victoria lui Querrey pare acceptabila, drept urmare am ales sa pariez pe ea.

Pronostic Fritz – Querrey: Victorie Querrey

Cota 1.50 la Unibet

Articol scris de Raul Dezmirean: 1W – 0L

Cote online pentru meciul Taylor Fritz – Sam Querrey