Ponturi Tenis Sugita - Haase - Miami (SUA)


Vom avea echilibru in acest duel

In primul tur de la Miami, avem partida Sugita – Haase, iar noi credem ca este foarte greu sa mizam pe un solist. Ce vom alege pentru biletul zilei?

Sugita

Cota 1.97

Haase

Cota 1.84

Sugita este un japonez de 29 de ani care in stagiunea precedenta a cucerit primul titlu ATP din cariera, pe iarba de la Antalya (TUR). In mare parte datorita acelui trofeu, niponul se afla acum pe locul 43 in clasamentul baietilor.

Debutul de sezon n-a fost mirific, cu doar un tur II la Australian Open. In rest, infrangeri pe linie la Auckland, Montpellier si Rotterdam. La Dubai s-a descurcat mai bine, reusind sa ajunga in sferturile de finala, unde a fost eliminat de Pouille, in trei seturi. Tot meciuri lungi a jucat si la Indian Wells si Irving (SUA), dar a pierdut de fiecare data in setul decisiv.

Haase se afla pe locul 44 ATP, iar cele mai bune rezultate ale sale in 2017 sunt semifinale la Dubai, Gstaad (SUI) sau Montreal. Iubeste suprafetele rapide, dar se poate descurca foarte bine si pe zgura.

A ajuns doar in „sferturi” la Pune, dar apoi a mai avansat o treapta la Auckland, unde a fost scos in semifinale de catre Bautista. La Melbourne, a cedat in mod surprinzator in runda inaugurala, cu italianul Sonego, scor 1-3 la seturi. A dezamagit si la Sofia, dar apoi a facut sferturi de finala la Rotterdam, luandu-i si set lui Federer. La Dubai, a fost scos in turul doi de Jaziri (TUN), in urma a doua tiebreakuri.

Daca Sugita este un luptator, un tip ce poate sa stea in schimburi prelungite, olandezul prefera sa nu se complice foarte mult. Serveste bine, de obicei plat la T, asa ca nu are nevoie de foarte multe lovituri dupa aceea pentru a incheia punctul. Haase a castigat singura partida directa, 2-1 la seturi, dar aceasta avea loc in 2011. Se confrunta doua stiluri diferite, asa ca va fi o disputa interesanta din acest punct de vedere. Totusi, niciunul nu cred ca va face diferenta prea rapid. Cel putin nu in setul inaugural.

Pronostic Sugita – Haase: peste 9,5 gameuri in primul set

Cota 1.82 la Unibet

Articol scris de Paul: 24W – 14L

Oferta pariuri online si cote Sugita – Haase