Ponturi Tenis - Steve Johnson - Daniil Medvedev - Indian Wells


Rusul Medvedev conduce 2-0 la general

Cu incepere de la ora 23:30, Steve Johnson si Daniil Medvedev se intalnesc in primul tur de la Indian Wells.

Johnson S.Steve Johnson este pe locul 52 ATP, iar cea mai buna pozitie pe care s-a clasat a fost 21 ATP in 2016. Este un jucator dreptaci, care loveste backhandul cu ambele maini. Suprafata favorita este hard-ul, iar lovitura principala este forehandul. A castigat in cariera 2 titluri ATP, la Houston in 2017 si Nottingham in 2016, iar pe langa aceste performante are o finala pierduta ta Vienna pe hard indoor in 2015. In 2018 a pierdut in primul tur la Brisbane impotriva lui Alex De Minaur (6-7 4-6). La Auckland a pierdut in turul 2 cu Bautista Agut, dupa ce l-a invins in primul tur pe Caruana. A pierdut la Australian Open in primul tur impotriva lui Denis Kudla (7-6 3-6 6-7 2-6). O alta surpriza a fost infrangerea la New York impotriva lui Menendez Maceiras. Pare sa-si fii putin la turneul de la Delray Beach, unde a ajuns in semifinale, dar a fost invins intr-un final de Gojowczyk.

Medvedev D.Daniil Medvedev este un rus in varsta de 22 ani care ocupa pozitie 57 ATP. Este un jucator dreptaci, care loveste backhandul cu ambele maini. Considera ca iarba este suprafata lui favorita si returul „punctul forte”. A castigat in cariera un singur titlu ATP, in acest an pe continentul Australian la Sydney. Pe langa aceasta performanta a pierdut o finala la Chennai in 2017. Medvedev ae un an 2018 foarte bun, cu victorii foarte multe la Sydney, venind din calificari a reusit sa cucereasca trofeul. A trecut de cativa jucatori cu multa experienta in circuitul ATP si a reusit sa surprinda pe toata lumea. De asemenea a ajuns in sferturi la Rotterdam dupa ce i-a invins pe Eysseric, Mahut, Muller si Herbert.

Steve Johnson – Daniil Medvedev: Head-to-Head

03.08.17 WAS Johnson S. (Usa) Medvedev D. (Rus) 1 : 2
29.06.17 EAS Johnson S. (Usa) Medvedev D. (Rus) 1 : 2

 

Steve Johnson – Daniil Medvedev: Concluzie

Consider ca Medvedev are prima sansa in acest meci, deoarece daca Johnson nu reuseste sa serveasca bine (lucru care s-a intamplat in acest an), cu siguranta Medvedev poate returna formidabil incat sa castige puncte pe serviciul americanului. De asemenea forma de moment recomanda un pariul pe jucatorul rus, deoarece in acest inceput de an reuseste sa puna mari probleme fiecarui adversar. Johnson are de aparat turul 3 si poate fii motivat, dar el va avea o misiune extrem de dificila impotriva tanarului rus. Cei 2 s-au mai intalnit de 2 ori pana acum, iar Medvedev a castigat de fiecare data. Totusi am ales o cota micuta, dar in care am destula incredere pentru a fii plasata intr-un combo.

Pronostic Johnson – Medvedev: Medvedev castiga cel putin un set

Cota 1.33

Cote online pentru meciul Steve Johnson – Daniil Medvedev