Ponturi Tenis Schwartzman - Raonic - Miami (SUA)


Diferenta de valoare dintre cei doi s-a mai nivelat

Duminica noaptea, de la ora 04:00, avem ultimul meci al zilei de pe tabloul baietilor, Schwartzman – Raonic, din turul III de la Miami. Un fel de David vs Goliat pe teren de tenis.

Schwartzman

Cota 2.23

Raonic

Cota 1.66

Schwartzman este un argentinian in varsta de 25 de ani clasat pe locul 16 mondial. Un jucator tenace, tehnic, ce poate face bine faza de tranzitie, din aparare in atac. In 2017, are „sfert” la US Open, semifinale la Istanbul (TUR) si Tokyo (JPN) sau finala la Antwerp (BEL).

Eliminat in primul tur atat la Brisbane, cat si la Sydney, sud-americanul a reusit totusi „optimi” la Melbourne. Sferturile de finala de la Buenos Aires au fost mai degraba o dezamagire, dar Diego a pus mana pe titlul de la Rio. La Acapulco a parasit turneul in turul doi, in timp ce la Indian Wells n-a trecut de runda inaugurala. L-a eliminat pe Jarry (CHI), scor 6-3, 6-1.

Raonic a avut in 2016 cea mai buna stagiune din cariera sa, insa a urmat un an cu adevarat dificil pentru canadian, in care accidentarile nu i-au dat pace. In sezonul anterior, Milos a ajuns in finale la Delray Beach si Istanbul, si a mai marcat sferturi de finala la Melbourne si Wimbledon.

Cu eliminari in primul tur atat la Brisbane, cat si la Australian Open, si doar „optimi” la Delray Beach, Raonic a facut un turneu reusit la Indian Wells, scos de Del Potro in semifinale. A fost insa o parte de tablou incredibil de accesibila pentru canadian. In primul meci la Miami, l-a invins pe M Ymer (SWE), scor 6-3, 6-3.

Fara sa convinga in acest sezon pe hard, Diego ramane un jucator periculos datorita stilului sau combativ. Serviciul lui Raonic nu este inca la nivelul din trecut, iar backhand-ul este clar o slabiciune in acest moment. De aceea, chiar daca Milos s-a impus in singura disputa directa, in 2017, la Brisbane, scor 6-3, 6-2, duminica noaptea sud-americanul are o sansa buna. De altfel, si cotele sunt prezentate in asa masura incat sa vedem diferenta fata de acum 14 luni.

Pronostic Schwartzman – Raonic: Schwartzman + 1,5 seturi

Cota 1.48 la Unibet

Articol scris de Paul: 31W -17L

Oferta pariuri online si cote Schwartzman – Raonic