Ponturi Tenis Sandgren - Wawrinka - Australian Open


Va juca Stan cel mai bun tenis contra lui Tennys?

Joi dimineata, nu inainte de ora 11:30, avem meciul Sandgren – Wawrinka, din turul secund de la Australian Open. In mod normal, nu vom asista la o surpriza aici.

Sandgren

Cota 3.00

Wawrinka

Cota 1.38

Sandgren este un jucator destul de modest, dar care cumva prinde top 100, fiind pe pozitia a 97-a. Americanul de 26 de ani joaca mult in ITF-uri si Challengeruri peste Ocean, unde concurenta, desi este acerba, nu se ridicat la un nivel inalt. In 2017, are doua astfel de turnee castigate, la Tempe si Savannah.

La primul turneu al anului, la Pune (IND), a fost eliminat in runda inaugurala de Simon (FRA), scor 4-6, 1-6, pentru ca si la Auckland (NZL) sa cedeze in aceeasi faza a competitiei. A dispus de un Chardy (FRA) foarte plictisit in primul tur, scor 6-4, 7-6, 6-2. Americanul a castigat 81% din punctele jucate in spatele primului serviciu.

Wawrinka a declarat ca s-a gandit sa renunte la tenis, la scurt timp dupa operatia la genunchi. Totusi, numarul 8 mondial, ajuns la 32 de ani, a reanalizat situatia si mai acorda o sansa acestui sport. 2017 a fost un sezon bun pentru Stan pana la Wimbledon, unde a simtit ca durerile nu-l mai lasau sa practice tenisul de care era capabil.

A fost un titlu la Geneva (SUI), dar si finale la Indian Wells sau Roland Garros, plus semifinala la Melbourne. Cu totii asteptam sa vedem prima sa partida de la AO, mai ales ca elvetianul beneficia de o cota uriasa impotriva lui Berankis (LTU). Meciul a decurs asa cum ne asteptam, cu Stan lovind puternic fiecare minge. A acordat 9 mingi de break, n-a fost sigur pe cel de-al doilea serviciu, dar oare cand a rupt Wawrinka „norii” la acest aspect?

Tennys sufera enorm atunci cand este jucat pe backhand. Sigur, sunt sanse sa asistam la un nou Dimitrov – McDonald, dar de cate ori sa mearga ulciorul la apa? Cum ziceam, daca este presat pe rever, Sandgrem returneaza foarte scurt. Iar in fata unui tenismen cu un joc exploziv ca al lui Stan, este sinucidere curata. Totusi, americanul are avantajul ca este un tip ce se misca bine pe teren, destul de atletic, iar Wawrinka nu poate sa fie la capacitate maxima din punctul asta de vedere. Insa oricum am analiza-o, Stan n-are cum sa piarda mai mult de un set.

Pronostic Sandgren – Wawrinka: Wawrinka – 1,5 seturi

Cota 1.73 la Unibet

Articol scris de Paul: 30W – 26L – 2D

Oferta pariuri online si cote Sandgren – Wawrinka