Ponturi tenis - Roberto Bautista-Agut vs Milos Raonic - Shanghai


Ponturi tenis – Roberto Bautista-Agut vs Milos Raonic – Shanghai

Turul secund al turneului de la Shanghai ne propune miercuri 14 octombrie duelul, Roberto Bautista-Agut vs Milos Raonic care va incepe de la ora 13:00.

Tenismenul spaniol Roberto Bautista se afla la unul dintre cele mai bune sezoane de pana acum in circuitul profesionist si ocupa pozitia 23 in lume. In acest an, Bautista a disputat 59 de partide si a reusit sa castige 34 dintre acestea, cele mai multe succese venind pe zgura, 13. Cele mai bune performante obtinute de sportivul de 27 de ani sunt semifinale la St. Petersburg, Barcelona si Umag. Ultimul turneu la care a participat Bautista-Agut este cel de la Tokyo unde a fost infrant in turul secund de catre australianul Nick Kyrgyios. In primul tur, sportivul spaniol l-a invins pe compatriotul sau, Guillermo Garcia Lopez in minimum de seturi. Cea mai buna clasare de pana acum din cariera sportivului spaniol este pozitia a-14a atinsa in anul 2014 iar acesta detine in palmares 2 titluri la simplu cucerite in turneele de la Hertogenbosch si Stuttgart. Principalul atu al lui Agut este jocul din spatele terenului acesta avand si o defensiva foarte buna iar lovitura sa de baza este forehand-ul.

Roberto Bautista-Agut vs Milos Raonic

Adversarul spaniolului in duelul de miercuri este inaltul tenismen canadian, Milos Raonic. Nascut la Podgorica in Muntenegru, Raonic evolueaza acum pentru Canada iar rezultatele sale sunt dintre cele mai bune. Avand doar 24 de ani impliniti, sportivul care masoara 196 de cm inaltime ocupa inaintea acestui turneu pozitia a-9a in clasamentul mondial si spera la o participare la Turneul Campionilor. In 2015, Milos a disputat 47 de infrangeri iar statistica sa indica 32 de victorii si 15 infrangeri. In primul tur de la Shanghai, Raonic a trecut de brazilianul Bellucci in 2 seturi. Principala problema a canadianului in 2015 a reprezentat-o accidentarea la umar care i-a dat acestuia mari batai de cap impiedicandu-l sa-si puna in valoare serviciul excelent. Cea mai buna clasare de pana acum reusita de Raonic este pozitia a-4a atinsa chiar anul acesta iar canadianul are 7 titluri in palmares. Cel mai recent succes al acestuia a venit la St. Petersburg unde l-a invins in finala pe Joao Sousa.

Cei doi tenismeni s-au intalnit de doua ori pana acum iar canadianul Milos Raonic conduce cu scorul de 2-0. Ultimul duel direct s-a disputat in urma cu doar 2 saptamani la St. Petersburg cand Raonic castiga in 2 seturi. Raonic traverseaza o perioada foarte buna si se afla in forma dupa victoria de la St. Petersburg care i-a adus cel de-al 7lea titlu din cariera. In goana sa pentru un loc la Turneul Campionilor, Raonic trebuie sa evolueze foarte bine astfel incat ma astept ca scenariul ultimului duel direct sa se repete. Pronosticul meu la aceasta partida pentru biletul zilei este Milos Raonic castiga.

Pronostic Roberto Bautista-Agut vs Milos Raonic: Milos Raonic castiga @ 1.50 la Unibet.

Pronostic mai mare Roberto Bautista-Agut vs Milos Raonic: Milos Raonic -1.5 game-uri @ 1.61 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 18W – 8L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Roberto Bautista-Agut vs Milos Raonic – Unibet.

Roberto Bautista-Agut vs Milos Raonic