Ponturi Tenis Robert - Polansky - Hua Hin (THA)


Tinerete fara batranete pentru francez

Miercuri, in ultima intalnire a zilei de la Hua Hin, avem disputa Robert – Polansky, iar cei doi se dueleaza pentru a 3-a oara in mai putin de 30 de zile. Ce vom lua pe biletul zilei?

Robert

Cota 1.77

Polansky

Cota 1.95

Robert a terminat anul 2016 pe locul 54, senzational pentru un tenismen de 36 de ani, dar acum Stephane. cu un an mai batran, este doar o prezenta pasagera in circuit, clasat pe pozitia a 231-a. Daca in stagiunea trecuta francezul a avut un challenger castigat la New Delhi (IND), pe hard, plus o finala la Guadalajara (MEX), pana pe la mijlocul sezonului actual nimic nu s-a mai legat.

S-a mai scos cu finala challengerului de la Izmir (TUR), iar acum 9 zile a castigat turneul de la Kobe (JPN). La fel ca Polansky, a preferat turnee mai modeste pentru a acumula victorii.

Polansky se afla pe locul 140 in clasamentul baietilor, dar canadianul de 29 de ani inca n-a depasit prima suta mondiala, si nici nu stiu daca va avea vreodata ocazia s-o faca. Mai ales ca vorbim despre un sezon 2017 in care a participat in mare parte la turnee ITF si Challenger.

Dar nici aici nu are prea mult succes, cu 3 finale jucate, toate pierdute (numai in set decisiv), si toate acasa – la Winnipeg, Gatineau si Grandby. La ultimul turneu, la Kobe (JPN), a fost eliminat in „optimi” chiar de Robert (FRA), scor 4-6, 5-7.

Cei doi si-au impartit victoriile, 1-1, ambele partide jucate in ultimele 4 saptamani, insa ultima disputa, de la Kobe, a fost foarte interesanta. Polansky a condus cu 5-1 in mansa secunda, dar a reusit sa piarda setul cu 7-5. In ciuda varstei, Stephane ramane un tenismen competitiv la acest nivel. Totusi, un echilibru este clar ca exista intre cei doi. Daca ne luam dupa ambele meciuri directe, amandoua in Asia, este clar spre ce deznodamant ne ducem.

Pronostic Robert – Polansky: peste 22,5 gameuri

Cota 1.91 la Netbet

Articol scris de Paul: 6W -3L

Oferta pariuri online si cote Robert – Polansky