Ponturi Tenis - Ricardas Berankis - Gilles Simon - Irving


Mizam pe o surpriza in acest meci

Ricardas Berankis si Gilles Simon se intalnesc in primul tur al turneului de la Irving.

Berankis R.Ricardas Berankis ocupa locul 106 ATP. Este un jucator de moral, iar acest lucru se vede foarte mult in rezultatele lui din timpul meciului. In 2018 nu are rezultate foarte bune, decat un tur 2 la Sydney, pierdut in fata lui Adrian Mannarino (2-6 1-6). In meciul cu francezul Mannarino, Berankis a avut un procentaj slab la parimul serviciu, doar 45% mingi castigate. De asemenea a reusit sa returneze doar 9% din mingile trimise de francez pe primul serviciu. Pe hard indoor la Rennes a reusit sa ajunga in finala, dar Vasek Pospisil i-a dat o lectie de tenis (6-1 6-2). La turneul de la Acapulco, a reusit sa treaca de calificari si sa ajunga pe tabloul principal. A castigat cu Marcelo Arevalo (3-6 6-1 6-4) si Evan King (6-4 6-4). La Indian Wells s-a calificat pe tabloul principal dupa ce a trecut de Darian King si Ruud, dar a pierdut impotriva lui Denis Shapovalov.

Simon G.Gilles Simon ocupa pozitia 70 ATP, iar cea mai buna pozitie pe care s-a clasat a fost 6 ATP in anul 2009. Este un jucator dreptaci, care loveste backhandul cu ambele maini. Suprafata favorita este hard-ul si considera ca backhandul este lovitura lui principala. A castigat in cariera 13 titluri ATP, iar pe langa aceasta performanta a pierdut alte 6 finale. Ultimul titlu castigat este la Pune, la inceputul lui 2018. A inceput foarte bine anul in India, unde a reusit sa invinga jucatori foarte buni din circuitul ATP. A inceput cu Tennys Sandgren ( 6-4 6-1 ), urmat de Bautista Agut (6-3 7-6). In sferturile de finala a avut un meci usor cu Lara Ojeda (6-2 6-3). In semifinala a pierdut primul set din turneu impotriva lui Marin Cilic, dar la final a reusit sa castige cu 2-1 si sa se califice in finala cu Kevin Anderson pe care a castigat-o (7-6 6-2). Dupa ce a facut un turneu bun in India, Simon a alternat rezultatele slabe cu cele bune si nu a mai obtinut performantele cu care ne-a obisnuit in intreaga lui cariera.

Ricardas Berankis – Gilles Simon: Head-to-Head

23.09.14 SHE Simon G. (Fra) Berankis R. (Ltu) 0 : 2

 

Ricardas Berankis – Gilles Simon: Concluzie

Nici un jucator nu are puncte de aparat la acest turneu, drept urmare cel care trece in runda urmatoare are un bonus destul de bun, deoarece castigatorul acestui meci il intalneste cel mai probabil pe Mirza Basic, un jucator care incepe sa isi arate limitele. In acest meci voi merge pe mana lui Berankis, deoarece consider ca poate fii mai motivat decat Simon care face multe greseli nefortate in meciurile lui. Nu stiu cat de concentrat este la un turneu challenger, daca nu a profitat de faptul ca l-a intalnit pe Herbert in primul tur la Indian Wells.

Pronostic: Victorie Ricardas Berankis

Cota 2.55

Cote online pentru meciul Ricardas Berankis – Gilles Simon