Ponturi Tenis Radu Albot - John Isner - Delray Beach


Reuseste din nou Radu Albot sa faca surpriza?

De la ora 18:00, Radu Albot si John Isner se intalnesc in primul tur la Delray Beach.

Radu Albot

Cota 3.75

John Isner

Cota 1.25

Albot R.Radu Albot este pe locul 87 ATP, iar cea mai buna pozitie pe care s-a clasat a fost 81 ATP in 2017. Este un jucator dreptaci, care loveste backhandul cu ambele maini. Are doua suprafete favorite, zgura si hard, dar inclina mai mult spre hard. De asemenea adora atmosfera de a turneee US Open si Wimbledon. Nu are nici un titlu ATP pana in acest moment. In anul 2018 nu are performante notabile, deoarece a reusit sa ajunga doar in turul 1 la Brisbane unde a pierdut cu Jiri Vesely dupa ce a ratat 4 mingi de meci. De asemenea la Australian Open a pierdut in primul tur cu maghiarul Fucsovics ( 2-6 3-6 6-4 5-7 ). La Sofia a facut act de prezenta, deoarece a jucat modest si a pierdut in turul 1 2-0 cu Kovalik. In schimb si-a dat drumul la joc si a facut sferturi de finala pe continentul American la New York. L-a invins in primul tur pe Fratangelo, urmata de victoria impotriva lui John Isner (7-6 3-6 6-3). In sferturi a fost invins pe Kei Nishikori cu scorul de 2-1, dupa ce Radu Albot a castigat primul set.

Isner J.John Isner este pe locul 18 ATP, iar cea mai buna pozitie pe care s-a clasat a fost 9 ATP in 2012. Este un jucator dreptaci, care loveste backhandul cu ambele maini. Considera ca hard-ul este suprafata favorita si serviciul „lovitura de baza”. A castigat 12 titluri ATP in cariera, iar pe langa aceasta performanta are alte 12 finale pierdute. Ultimele 2 turnee castigate sunt in 2017 la Newport si Atlanta. In acest an 2018 a participat doar la 3 turnee: Auckland, Australian Open si New York. La fiecare dintre aceste turnee, a pierdut primul meci, drept urmare consider ca nu se afla intr-o forma foarte buna.

Radu Albot si John Isner au jucat in 15 februarie in turul 2 de la New York, iar Radu a castigat in 3 seturi ( 7-6 3-6 6-3 ). Serviciul lui John Isner a fost unul foarte bun, deoarece in 3 seturi a reusit sa dea 28 asi, si sa aibe un procentaj de 83% mingi castigatoare pe primul serviciu. Totusi, Radu Albot a profitat de serviciul 2 a lui Isner si a castigat in tiebreak-ul primului set. Pe finalul setului 3 din nou s-a intamplat acelasi lucru, dar trebuie subliniat faptul ca Radu Albot a ramas constant in lovituri si a asteptat greseala uriasului american. Consider ca in acest meci poate face la fel, iar pentru acest lucru am ales un pronostic pe handicap la game-uri.

Pronostic Radu Albot – John Isner: Handicap + 3.5 game-uri Radu Albot

Cota 1.68 la Unibet

Articol scris de Raul Dezmirean: 1W – 0L

Cote online pentru meciul Radu Albot – John Isner