Ponturi Tenis Puig - Stosur - Miami (SUA)


A doua intalnire directa in 2018

De regula, nu este ok sa pariem pe partide complicate, insa Puig – Stosur, in primul tur de la Miami, poate sa fie o exceptie, tocmai pentru ca ne asteptam la multe gameuri.

Puig

Cota 1.93

Stosur

Cota 1.85

Puig este din Puerto Rico si este clasata pe locul 82 in lume. Are 24 de ani si doua titluri in cariera, la Strasbourg (FRA), in 2014, plus medalia de aur la Rio, in 2016. Din pacate pentru ea, urmatoarea stagiune a fost cam dezamagitoare, cu doar doua finale, la Doha si Luxembourg. Ba chiar Monica a fost nevoita sa joace in calificari la destul de multe competitii.

Dupa penultimul act de la Luxembourg, am fi crezut ca Puig poate sa faca lucruri frumoase in 2018. N-a fost asa, pentru ca Monica n-are doua meciuri consecutive castigate pe vreun tablou in acest an. Victoria cu Stosur, de la Australian Open, este singura care ne-a atras atentia.

Stosur se afla pe locul 44 WTA, dar varsta, 33 de ani, isi spune din ce in ce mai des cuvantul. Din 2010 incoace, Sam este intr-o continua cadere, asta in ciuda unui ultim titlu cucerit chiar anul trecut, la Strasbourg (FRA).

Eliminata in primul tur la Brisbane, n-a reusit decat o victorie la Sydney inainte sa piarda cu Gavrilova, scor 4-6, 2-6. La Australian Open, a fost scoasa de Puig inca din runda inaugurala. Forma proasta a continuat si la turneul din Taipei, unde Hibino (JPN) a batut-o cu 7-6, 6-2. La Doha si Indian Wells a cedat in turul doi, in timp ce la Dubai a parasit competitia inca din prima runda.

Doua jucatoare ce inca cauta sa afiseze macar un joc decent. Doar una va iesi castigatoare, in timp ce cealalta va bifa o noua iesire din primul tur. Ar insemna 3 luni fara vreo performanta notabila, asa ca nu ma indoiesc ca atat Puig, cat si Stosur vor trage tare sa obtina victoria in acest duel. H2H este 4-2 pentru Sam, dar ultimele doua dispute au fost castigate de Monica, inclusiv succesul de la Melbourne, 4-6, 7-6, 6-4. Tot pe un meci complicat, intins pe multe game-uri, voi miza si de aceasta data.

Pronostic Puig – Stosur: peste 19,5 gameuri

Cota 1.50 la Betano

Articol scris de Paul: 24W – 14L

Oferta pariuri online si cote Puig – Stosur