Ponturi Tenis Ostapenko - Babos - Miami (SUA)


Un nou duel cu set decisiv?

In aceasta noapte, undeva dupa ora 00:00, avem partida Ostapenko – Babos, din turul II de la Miami. H2H este 1-1, ambele dispute avand parte de trei seturi.

Ostapenko

Cota 1.96

Babos

Cota 1.84

Ostapenko este o letona in varsta de numai 20 ani, clasata pe locul 5 WTA, cu un titlu de Grand Slam in palmares, la Roland Garros 2017. Anul trecut si-a acontat si cel de-al doilea trofeu important al carierei, la Seul (KOR).

In 2018, a pierdut in primul tur la Shemzhen si Sydney, iar la Australian Open a fost scoasa in turul III. La St Petersburg a castigat un singur meci inainte de a parasi competitia, in timp ce la Doha si Dubai n-a castigat nici macar un singur set. La Indian Wells, a cedat in turul III, contra lui Martic.

Babos vine din Ungaria, are 24 de ani si este clasata pe locul 47 WTA. Are trei titluri cucerite in cariera, la Monterrey (MEX), in 2012, la Budapesta, anul trecut, si la Taipei, in 2018. Principala arma este taria pe care o pune in lovituri, in special cu forehand-ul.

Pe langa titlul din Asia, Timea a mai facut tur III la Shenzhen, insa a pierdut in runda inaugurala la Hobart si Doha. La Australian Open, n-a ajuns decat in turul doi. A dezamagit la turneul de acasa, de la Budapesta, eliminata in „optimi”, iar la Indian Wells n-a trecut de runda inaugurala. In primul tur, a trecut de Barthel (GER), scor 7-6, 6-3. Asta desi unguroaica n-a servit niciun as si a avut de aparat 11 mingi de break.

Dar Babos a facut fata cu brio presiunii si a incheiat meciul cu Barthel inainte sa devina prea complicat. Ostapenko nu se regaseste in actualul sezon si foarte multa lume incepe sa creada ca ascensiunea letonei n-a fost decat un simplu foc de paie. La o adica, jucatoare care lovesc puternic ca ea sunt o gramada in circuit. De ce ar fi Jelena speciala? Din fericire pentru ea, acum da peste o sportiva care loveste aproape la fel de plat, astfel ca va fi capabila sa intoarca mingile cu o viteza uluitoare. Asta atunci cand va nimeri suprafata de joc. Putin surprinzator, Timea este data drept favorita. Chiar si daca Ostapenko nu va prinde o zi buna, asa cum au cam fost multe in 2018, tot cred ca vom asista la un duel incist si prelungit.

Pronostic Ostapenko – Babos: peste 21,5 gameuri

Cota 1.90 la Unibet

Articol scris de Paul: 30W – 17L

Oferta pariuri online si cote Ostapenko – Babos