Ponturi Tenis Osaka - Sharapova - Indian Wells


MaSha are doua titluri la Indian Wells

In aceasta noapte, de la ora 03:00, avem partida Osaka – Sharapova, din primul tur de la Indian Wells. Rusoaica are o cota mare, de care ar trebui sa profitam, nu?

Osaka

Cota 2.28

Sharapova

Cota 1.64

Osaka este o tanara japoneza in varsta de 20 ani. Este o tenismena inalta, 1,80, si dispune de un serviciu puternic. De asemenea, este o jucatoare foarte agresiva, mai ales cu forehand-ul. Acum se afla pe locul 44 in clasamentul fetelor.

A inceput actuala stagiunea cum nu se putea mai prost, cu o eliminare in primul tur la Hobart (AUS), 3-6, 3-6 cu Putintseva (KAZ). Un rezultat decent la Melbourne, optimi de finala, urmat insa doar de un tur II la Doha. La Dubai, a ajuns in „sferturi”, dar a pierdut clar cu Svitolina (UKR), scor 2-6, 4-6. A castigat doar 31% din punctele jucate cu cel de-al doilea serviciu.

Sharapova se afla in prezent pe locul 41 WTA. Sportiva de 30 de ani a jucat semifinala la Shenzhen (CHI), in startul stagiunii, pierzand cu Siniakova (CZE), scor 2-6, 6-3, 3-6. Din pacate pentru ea, a dat peste o Kerber intr-o forma incredibila la Australian Open si a fost nevoita sa cedeze in doua seturi, scor 1-6, 3-6, in turul III.

A mai jucat apoi doar la Doha, dar a facut-o intr-o singura partida, deoarece a fost scoasa de Niculescu in runda inaugurala, scor 6-4, 4-6, 3-6. 11 duble greseli, plus prestatie dezastruoasa la serviciu, cu doar 1/8 mingi de break salvate.

Dar stilul lui Osaka nu se compara cu cel al lui Niculescu, iar asta o s-o ajute pe Sharapova. Asiatica are acelasi stil cu MaSha, iar rusoaica l-a folosit mai mult timp, deci are avantajul experientei. In afara de asta, sa tinem minte si faptul ca Maria a castigat de doua ori la Indian Wells, in 2006 si 2013. Este o suprafata pe care poate sa se simta bine, daca intra in ritm inca de la inceput. Iar Naomi nu este chiar genul de jucatoare care sa rupa acest ritm. Asa ca sunt multe argumente care ne indeamna sa ne indreptam catre o victorie a Sharapovei.

Pronostic Osaka – Sharapova: Sharapova castiga

Cota 1.64 la Unibet

Articol scris de Paul: 14W – 2L

Oferta pariuri online si cote Osaka – Sharapova