Ponturi tenis - Novak Djokovic vs Simone Bolelli - Beijing


Ponturi tenis – Novak Djokovic vs Simone Bolelli – Beijing

Turul intai al turneului de la Beijing ne propune pentru marti 6 octombrie duelul, Novak Djokovic vs Simone Bolelli care se va disputa de la ora 11:00.

Liderul mondial Novak Djokovic incepe sezonul asiatic din postura de castigator al titlului de Mare Slem de la US Open. La New York, sarbul in varsta de 28 de ani a aratat inca odata puterea mentala dar si fizica pe care o poseda si a dovedit inca odata ca este cel mai in forma tenismen la ora actuala. In 2015 tenismenul sarb a disputat 69 de partide, avand o statistica uluitoare, 64 de victorii si doar 5 infrangeri. In acest an Novak Djokovic si-a adjudecat alte 7 titluri, US Open, Wimbledon, Australian Open, Indian Wells, Miami, Monte-Carlo si Roma, ajungand la un total de 55 de trofee cucerite in cariera. Singurul trofeu important pe care sarbul nu a reusit inca sa-l cucereasca dintre cele de Mare Slem este Roland Garros-ul. Cel mai bun jucator al lumii in acest moment a disputat saptamana trecuta o partida demonstrativa impotriva lui Rafael Nadal in Thailanda pe care a reusit sa o castige categoric, scor 6-4, 6-2.

Novak Djokovic vs Simone Bolelli

Adversarul liderului mondial este tenismenul italian, Simone Bolelli. In varsta de 30 de ani, Bolelli ocupa in acest moment pozitia 59 in clasamentul mondial. In 2015, tenismenul italian nascut la Bologna, a disputat 59 de partide reusind sa castige 34 si pierzand alte 25. Cele mai bune performante reusite de Simone sunt cateva sferturi de finala la Nottingham, St. Petersburg, Shenzen, Hamburg, Bucuresti sau Marseille, acesta nereusind sa treaca de aceasta faza a competitiei in niciun turneu in 2015. Pentru a accede pe tabloul principal la Beijing, Bolelli a fost nevoit sa dispute doua tururi de calificare in care a trecut de Djordje Djokovic (fratele lui Novak) si Andrey Kuznetsov. Armele italianului sunt serviciul si forehand-ul iar cea mai buna clasare din cariera sa este pozitia 36 ATP atinsa in anul 2009. Simone Bolelli poseda in palmares 4 titluri obtinute in proba de dublu si niciunul in competitia de simplu.

Cei doi tenismeni s-au intalnit pana acum in circuit de 4 ori si de fiecare data castig de cauza a avut tenismenul sarb. Ultimul duel direct s-a disputat tocmai in 2009 la Halle cand Djokovic s-a impus in minimum de seturi. Novak Djokovic traverseaza o forma exceptionala si in 2015 iar suprematia sa nu poate fi contestata de nimeni. Bolelli pe de alta parte este un tenismen bun, cu rezultate destul de bune in turnee de 250 de puncte si care detine un serviciu percutant. In opinia mea Djokovic va avea o partida mai dificila decat se asteapta multi astfel incat pronosticul meu pentru biletul zilei de marti este Peste 18.5 game-uri.

Pronostic Novak Djokovic vs Simone Bolelli: Peste 18.5 game-uri @ 1.78 la Unibet.

Pronostic mai mare Novak Djokovic vs Simone Bolelli: Peste 9.5 game-uri in primul set @ 2.38 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 9W – 4L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Novak Djokovic vs Simone Bolelli – Unibet.

Novak Djokovic vs Simone Bolelli