Ponturi tenis - Novak Djokovic vs Martin Klizan - Shanghai


Ponturi tenis – Novak Djokovic vs Martin Klizan – Shanghai

Turul secund al turneului de la Shanghai ne propune miercuri 14 octombrie duelul, Novak Djokovic vs Martin Klizan care va incepe de la ora 15:00.

Liderul mondial si principalul favorit la aceasta editie a Shanghai Open, Novak Djokovic continua sa domine copios circuitul mondial. Sarbul in varsta de 28 de ani tocmai a mai doborat un record, a obtinut in 2015 castigaturi din tenis de peste 15 milioane de euro. Tenismenul sarb vine la Shanghai dupa ce a reusit sa-si adauge in palmares inca un titlu cucerit la Tokyo intr-o finala in care l-a invins pe Rafael Nadal in minimum de seturi. Novak Djokovic pare sa fi atins o forma incredibila atat psihica cat si fizica in care niciun adversar nu-i poate face fata in acest moment. Avand in vedere ca Roger Federer a fost eliminat inca din primul tur, Novak pare a avea cale libera spre titlu. Sarbul a ajuns la un numar de 56 de titluri in cariera la simplu si unul la dublu iar acesta poate incheia anul 2015 cu 60 de titluri. Statistica lui Novak indica in acest an 69 de victorii si un numar incredibil de doar 5 infrangeri.

Novak Djokovic vs Martin Klizan

Adversarul liderului mondial este slovacul Martin Klizan. Klizan este un tenismen de mana stanga in varsta de 26 de ani si care promitea in urma cu cativa ani foarte mult fiind considerat de specialisti un pretendent serios la top 20 ATP. Din pacate pentru el, sportivul slovac ocupa in acest moment doar pozitia 44 in clasamentul mondial iar cea mai buna clasare a sa este pozitia 24 atinsa anul acesta. Statistica din acest an indica pentru Klizan 34 de victorii si 25 de infrangeri iar cele mai bune performante ale sale sunt doua semifinale la Metz si Barcelona dar si un titlu cucerit in Maroc la Casablanca, cel de-al 3lea din cariera slovacului. In primul tur Martin Kliza l-a invins pe Ze Zhang cu scorul de 2-0 la seturi. Klizan este un tenismen foarte tehnic si talentat, de mana stanga, care poseda un forehand excelent executat cu mult top spin.

Cei doi tenismeni au avut parte pana acum de o singura intalnire directa care a avut loc tocmai in acest an la Miami, incheiata cu scorul de 6-0, 5-7, 6-1. Liderul mondial Novak Djokovic se afla in acest moment la un nivel incredibil al jocului in care niciun adversar nu-i poate face fata si isi continua marsul spre Turneul Campionilor. Klizan pe de alta parte a suferit in cariera sa datorita numeroaselor accidentari care au cauzat si o inconstanta in evolutii. Ultimele rezultate ale slovacului nu sunt dintre cele mai bune insa, ma astept ca Martin Klizan sa-i faca fata cu demnitate sarbului. Pronosticul meu pentru biletul zilei de miercuri este Martin Klizan +7.5 game-uri handicap.

Pronostic Novak Djokovic vs Martin Klizan: Martin Klizan +7,5 game-uri handicap @ 1.66 la Unibet.

Pronostic mai mare Novak Djokovic vs Martin Klizan: Peste 8.5 game-uri in primul set @ 1.88 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 18W – 8L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Novak Djokovic vs Martin Klizan – Unibet.

Novak Djokovic vs Martin Klizan