Ponturi Tenis - Novak Djokovic vs David Ferrer - Sferturi de finala - Miami Open


Novak Djokovic vs David Ferrer

Ziua de joi 02 aprilie ne aduce duelul dintre numarul 1 mondial, sarbul Novak Djokovic si David Ferrer locul 7 mondial. Novak Djokovic vs David Ferrer este al-3lea sfert de finala al turneului de la Miami.

Cu un parcurs impecabil pana la intalnirea cu Dolgopolov din optimi, Djokovic incearca sa isi apere trofeul cucerit anul trecut. Liderul mondial a fost nevoit sa revina de la 0-1 la seturi si 1-4 in decisiv castigand in final meciul cu 6-7(3), 7-5, 6-0. Cum a si declarat, sarbul a fost dezamagit de jocul sau din ultima partida si e constient ca jucand astfel nu va reusi sa cucereasca din nou titlul.

Adversarul lui Novak din sferturi este spaniolul David Ferrer un jucator foarte experimentat si printre cei mai luptatori din circuitul masculin. El a avut nevoie de o ora si 35 minute si 2 seturi, 7-6(5), 6-0 pentru a trece de Gilles Simon in optimi.

Intalnirea de joi din sferturi va fi cea cu numarul 19, sarbul Novak Djokovic conducand cu 13 la 5. Asadar liderul mondial porneste clar favorit in pofida ultimei partide mai putin reusite. Totusi, avand in vedere tipul de adversar din sferturi, cred ca orice greseala il va costa scump si nu-si va mai permite relaxarea din meciul cu Dolgopolov.

Pronostic pariuri Novak Djokovic vs David Ferrer: Peste 19.5 game-uri @ 1.87 la Unibet.

Pronostic cota mai mare Novak Djokovic vs David Ferrer: Peste 2.5 seturi @ 3.70 la Unibet.