Ponturi Tenis - Mischa Zverev - Blaz Kavcic - Marseille


Mischa Zverev are prima sansa in acest meci

Cu incepere de la ora 12:00, avem primul meci al zilei de la Merseille dintre Mischa Zverev si Blaz Kavcic. 

Mischa Zverev

Cota 1.37

Blaz Kavcic

Cota 3.10

Zverev M.Mischa Zverev este pe locul 53 ATP, iar cea mai buna pozitie pe care s-a clasat a fost 25 ATP in anul 2017. Este un jucator stangaci, care loveste backhandul cu ambele maini, iar lovitura principala este servici-vole. Nu are nici un titlu ATP, dar in schimb are 2 finale jucate. Prima dintre ele a fost in 2010 pe hard indoor la Metz, iar a 2-a in 2017 pe zgura de la Geneva. Daca in 2017 lucrurile au mers foarte bine pentru el, acum in 2018 par sa se fi schimbat. In acest an a castigat doar un meci, la Brisbane impotriva lui John Patrick Smith cu scorul de 2-0, iar apoi a venit o serie de infrangeri. Este adevarat faptul ca in ultimele 4 meciuri a jucat impotriva unor adversari mai buni decat el, drept urmare sansele lui pentru a castiga unul dintre meciuri a fost destul de mica.

Kavcic B.Blaz Kavcic este pe locul 109 ATP, iar cea mai buna pozitie pe care s-a clasat a fost 68 ATP in anul 2012. Este un jucator dreptaci, care loveste backhandul cu ambele maini. Suprafata favorita este hard-ul, iar lovitura favorita este forehandul. Nu are nici o finala ATP, deoarece el evolueaza foarte mult la turneele de tip Challenger. In 2017 a reusit sa castige 2 Challenger, la Winnipeg si Granby. La fel ca Mischa Zverev, Kavcic are o singura victorie in acest an, impotriva lui Laslo Djere in primul tur al turneului hard indoor de la Sofia. Ultimul turneu la care a participat a fost saptamana trecuta la New York,unde a pierdut in primul tur impotriva lui Gojowczyk (4-6 2-6) dupa un joc foarte modest.

Ambii jucatori se afla intr-o forma foarte proasta, dar consider ca diferenta de valoare dintre cei doi este destul de mare. Mischa Zverev este singurul jucator din circuit care joaca serviciu-vole, iar Kavcic cu siguranta va fi deranjat de acest lucru. Kavcic nu este un jucator tehnic care sa poata pasa adversarul, drept urmare nu ii dau prea multe sanse in acest meci.

Pronostic Mischa Zverev – Blaz Kavcic: Victorie Mischa Zverev 

Cota 1.37 la Unibet

Articol scris de Raul Dezmirean: 1W – 0L

Cote online pentru meciul Mischa Zverev – Blaz Kavcic