Ponturi tenis Milos Raonic vs Tommy Robredo - Australian Open


Ponturi tenis Milos Raonic vs Tommy Robredo – Australian Open

Milos Raonic vs Tommy Robredo

Milos Raonic il va infrunta joi dimineata de la ora 03:30 pe veteranul spaniol, Tommy Robredo, jucator pe care l-a invins in fiecare intalnire directa.

Canadianul Milos Raonic a venit la acest turneu dupa succesul de la Brisbane, turneu in care a reusit sa castige finala in fata lui Roger Federer, succes adjudecat in minim de seturi, 6-4 6-4. La acest turneu, Milos a trecut in primul tur de francezul Pouille, victorie obtinuta in trei  seturi, 6-1 6-4 6-4. Cap de serie numarul 13, Raonic a obtinut cel mai bun rezultat la turneul de la Melbourne in 2015 atunci cand a ajuns pana in faza sferturilor. La doar 25 de ani, Milos este clasat pe locul 14 ATP si are ganduri serioase pentru accederea nu doar in top 10, ci chiar in primi 5 jucatori ai lumii, iar pentru acest lucru are nevoie de evolutii cat mai bune la turnee de acest gen.

Tommy Robredo, unul dintre veteranii acestui turneu, are deja 14 aparitii la Australian Open, inregistrand cel mai bun rezultat in 2007 atunci cand a reusit sa ajunga pana in faza sferturilor. Profesionist din 2008, Tommy nu a reusit sa castige in cariera sa un titlu de grand slam, iar cele mai bune rezultate la cele 4 turnee majore au fost sferturi de finala. In acest an la Melbourne, spaniolul a trecut in primul tur de Malek Jaziri, succes ontinut in 5 seturi, 8-6 in setul decisiv. Meci de lupta pentru iberic care,  la cei 33 de ani ai sai este posibil sa se resimta usor dupa acel succes, mai ales ca hard-ul este o suprafata care solicita foarte mult organismul.

Scorul intalnirilor directe este 5-0 in favoarea lui Raonic, 3 dintre acestea au fost disputate pe zgura, suprafata favorita a spaniolului. Daca pe zgura nu a reusit sa obtina macar un succes in fata canadianului, este greu de crezut ca pe suprafata favorita a lui Milos, hard-ul, va reusi o evolutie mai buna, avand in vedere meciul solicitant din primul tur contra lui Jaziri. Raonic a reusit sa treaca lejer in 3 seturi de Pouille, un jucator mult mai periculos pe aceasta suprafata decat Robredo, este mai odihnit si are prima sansa in aceasta partida pe care spera sa o termine cat mai repede, avand in vedere caldura foarte mare de la Melbourne.

Pronostic Milos Raonic vs Tommy Robredo: Raonic castiga cu 3-0, la o cota de 1,54 la Unibet

Pronostic cota mare Milos Raonic vs Tommy Robredo: sub 9,5 game-uri in primul set, la o cota de 1,98 la Unibet

Statistica luna ianuarie: 31W-2D-13L

Oferta pariuri online si cote Milos Raonic vs Tommy Robredo

Raonicunibet