Ponturi tenis - Marin Cilic vs Di Wu - Shanghai


Ponturi tenis – Marin Cilic vs Di Wu – Shanghai

Duelul, Marin Cilic vs Di Wu din turul intai al turneului de la Shanghai, se va disputa luni 12 octombrie de la ora 15:00.

Croatul Marin Cilic nu a mai reusit si in acest an performantele fantastice de anul trecut cand acesta se impunea in mod surprinzator la US Open. Inaltul tenismen croat in varsta de 27 de ani ocupa in acest moment doar pozitia a-14a dupa ce a iesit din top 10 la inceputul anului. Statistica lui Marin indica 27 de victorii si 16 infrangeri iar cele mai bune rezultate ale acestuia sunt sferturi de finala la Monte-Carlo, Geneva sau Wimbledon si semifinale la Washington, New York sau Shenzen. Circuitul asiatic i-a primis foarte bine croatului care a reusit o semifinala la Shenzen si un sfert de finala saptamana trecuta la Tokyo. Cea mai buna clasare a croatului a venit in 2014, locul al-8lea in lume. Marin Cilic prefera sa evolueze pe suprafetele rapide pe care isi poate pune in valoare armele sale de baza, serviciul si forehand-ul. Punctul slab al croatului este deplasarea in teren.

Marin Cilic vs Di Wu

Adversarul favoritului 14 la castigarea trofeului este un chinez care beneficiaza de wild-card, Di Wu. Acesta este un tenismen in varsta de 24 de ani care ocupa in acest moment pozitia 230 ATP si este mai cunoscut datorita rezultatelor sale din circuitul Challenger. In 2015, chinezul Wu a disputat 74 de partide, majoritatea in turnee Challenger, si a obtinut 51 de victorii si 23 de infrangeri. Chinezul a reusit sa castige 4 turnee futures, toate in tara sa natala si a mai ajuns intr-o finala chiar la Shanghai in turneul Challenger. Ultimele 2 turnee ATP la care a participat Di Wu s-au disputat in Asia, la Beijing si Shenzen iar acesta a fost eliminat de fiecare data in primul tur de Rafael Nadal respectiv Hyeon Chung. Cea mai buna clasare a chinezului este pozitia 161 atinsa in 2013 iar acesta este primul chinez care a disputat un meci la Australian Open. Chinezul evolueaza in mare parte pe hard, suprafata pe care are o rata de succes mare, 67%.

Cei doi tenismeni s-au mai intalnit o singura data pana acum, in anul 2011 la Beijing cand Marin Cilic se impunea cu 6-2, 6-0. Desi nu are un an 2015 extraordinar, croatul arata o crestere de forma in circuitul asiatic si ma astept sa confirme aceasta forma invingand la pas in meciul de luni. Di Wu are rezultate bune si foarte bune in circuitul Challenger si in turnee futures insa, in turneele ATP acesta intarzie sa confirme. Desi Di Wu a reusit sa-i faca fata cu brio lui Rafa Nadal pierzand cu un dublu 4-6 la Beijing, cred ca Marin Cilic se va impune fara probleme luni astfel incat, pronosticul meu pentru biletul zilei este Marin Cilic -5.5 game-uri.

Pronostic Marin Cilic vs Di Wu: Marin Cilic -5.5 game-uri handicap @ 1.73 la Unibet.

Pronostic mai mare Marin Cilic vs Di Wu: Sub 18.5 game-uri @ 2.05 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 14W – 4L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Marin Cilic vs Di Wu – Unibet.

Marin Cilic vs Di Wu