Ponturi tenis - Marin Cilic vs Borna Coric - Shanghai


Ponturi tenis – Marin Cilic vs Borna Coric – Shanghai

Duelul 100% croat din turul secund de la Shanghai, Marin Cilic vs Borna Coric se va disputa marti 13 octombrie de la ora 13:00.

Tenismenul croat Marin Cilic nu a mai repetat si in acest an performantele foarte bune de anul trecut iar asta se vede in clasament unde acesta ocupa acum doar pozitia a-12a iesind din top 10. Statistica inaltului croat indica in 2015 28 de victorii si 16 infrangeri iar acest numar redus de partide se datoreaza unor accidentari la umar suferite de Cilic. Tenismenul de 27 de ani l-a invins cu mari emotii in primul tur de la Shanghai pe Wu Di, un tenismen chinez cu scorul de 2-1 la seturi. Marin a avut nevoie de tie-break in setul decisiv pentru a dispune de ambitiosul tenismen chinez. Serviciul croatului a suferit in primul tur iar statistica arata doar 48% procent de reusita pe mingea a doua. Jocul lui Cilic se bazeaza pe serviciu si forehand iar lovitura sa de baza este dreapta inversa.

Marin Cilic vs Borna Coric

Adversarul lui Cilic este un alt tenismen croat, Borna Coric. Mult mai tanar, Coric ocupa la doar 18 ani impliniti pozitia 40 in clasamentul mondial si se anunta un pretendent serios la top 10 ATP. In 2015, Borna Coric a disputat 60 de partide reusind sa castige 34 dintre acestea. Cele mai bune rezultate ale sportivului croat au venit pe zgura, suprafata sa preferata unde acesta a reusit sa cucereasca un titlu Challenger in Columbia, un sfert de finala la Estoril si o semifinala la Nice. Pe langa aceste performante, croatul ajungea in debutul sezonului pana in semifinale la Dubai unde era invins de elvetianul Roger Federer. Cea mai buna clasare de pana acum reusita de sportivul croat este pozitia 33 atinsa anul acesta iar loviturile sale de baza sunt forehand-ul si backhand-ul, Coric neavand spre deosebire de alti croati un serviciu extraordinar de puternic. Atuul acestuia este jocul din spatele terenului si deplasare foarte buna in teren.

Cei doi tenismeni nu s-au mai intalnit niciodata pana acum in circuitul ATP. Marin Cilic are de partea sa un serviciu superior dar care nu i-a prea functionat in ultimul meci si un forehand mai puternic. Borna Coric va incerca cu siguranta sa il deplaseze mult in teren pe conationalul sau mult mai imobil si va varia mult jocul pentru a-l pune in dificultate pe acesta. Dupa parerea mea, aceasta partida se anunta foarte echilibrata iar eu il vad pe Borna Coric reusind sa castige maca un set in acest duel. Pronosticul meu pentru biletul zilei de marti este Borna Coric +1.5 seturi handicap.

Pronostic Marin Cilic vs Borna Coric: Borna Coric +1.5 seturi handicap @ 1.65 la Unibet.

Pronostic mai mare Marin Cilic vs Borna Coric: Peste 22.5 game-uri @ 1.76 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 17W – 5L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Marin Cilic vs Borna Coric – Unibet.

Marin Cilic vs Borna Coric