Meciul zilei - Marcos Baghdatis - Viktor Troicki - Raul Dezmirean


Mizam pe inconstanta jucatorilor

Cu incepere de la ora 17:00, Baghdatis si Troicki se intalnesc pentru a 7-a oara in cadrul unui turneu ATP.

Baghdatis M.Marcos Baghdatis este pe locul 112 ATP, iar cea mai buna pozitie pe care s-a clasat a fost 8 ATP in anul 2006. Este un jucator dreptaci, care loveste backhandul cu ambele maini. Ii place sa joace foarte mult pe hard, deoarece aceasta este suprafata lui favorita. De asemenea, lovitura favorita este forehandul in lung de linie. A castigat in cariera 4 titluri ATP, la Beijing, Zagreb, Stockholm si Sydney. De asemenea pe langa aceste performante are inca 10 finale pierdute, iar ultima dintre ele este pe hard-ul de la Chengdu din 2017. In 2018 nu are rezultate bune, deoaree a pierdut in turul 2 la Australian Opem impotriva lui Rublev ( 4-6 7-6 4-6 2-6 ). Chiar daca in acest meci a dat 23 ani si a servit destul de decent, problema a fost la retur, iar in acest fel Rublev a profitat si a castigat meciul dupa 3 ore de joc. La Sofia pe hard indoor a reusit sa ajunga in sferturile de finala, dupa ce i-a invins pe Caruso si Mannarino, dar intr-un final a pierdut impotriva lui Kovalik (6-7 4-6).

Troicki V.Viktor Troicki este pe locul 65 ATP, iar cea mai buna clasare a fost in 2011, atunci cand era aproape de top 10, pe pozitia 12-a. Este un jucator dreptaci, care loveste backhandul cu ambele maini. Ajuns la varsta de 32 ani, Troicki nu are foarte mari realizari, decat 3 titluri ATP castigate, Moscova si Sydney de 2 ori, iar pe langa ele are inca 6 finale pierdute. In 2018 a pierdut la Doha si Sydney in primul tur, iar la Australian Open s-a oprit in turul 2 dupa ce a trecut cu 3-2 in primul meci de Alex Bolt. La Sofia a ajuns in sferturile de finala dupa ce i-a invins pe Gulbis si Istomin, dar intr-un final s-a oprit la Wawrinka. De asemenea a pierdut in turul 2 la Rotterdam in fata lui Berdych.

Baghdatis si Troicki s-au mai intalnit de 7 ori pana acum, iar scorul la general este 5-2 pentru Marcos Baghdatis. In ultimul timp sunt 2 jucatori foarte inconstanti, iar pentru acest lucru am ales un pronostic putin mai diferit fata de ceea ce joc in general. Consider ca oricare dintre ei isi poate pierde serviciul fara prea multe probleme, drept urmare pronosticul meu pentru acest meci se leaga de tiebreak in meci.

Pronostic Baghdatis – Troicki: Tiebreak in meci, NU

Cota 1.53 la Unibet

Cote online pentru meciul Marcos Baghdatis – Viktor Troicki