Ponturi Tenis - Marcos Baghdatis - Dudi Sela - Indian Wells


Cipriotul este in forma

Marcos Baghdatis si Dudi Sela se intalnesc pentru a 4-a oara in cariera la un turneu ATP. 

Baghdatis M.Marcos Baghdatis este pe locul 102 ATP, iar cea mai buna pozitie pe care s-a clasat a fost 8 ATP in anul 2006. Este un jucator dreptaci, care loveste backhandul cu ambele maini. Ii place sa joace foarte mult pe hard deoarece aceasta este suprafata lui favorita. De asemenea, lovitura favorita este forehandul in lung de linie. A castigat in cariera 4 titluri ATP, la Beijing, Zagreb, Stockholm si Sydney. De asemenea pe langa aceste performante are inca 10 finale pierdute, iar ultima dintre ele este pe hard-ul de la Chengdu din 2017. In 2018 nu are rezultate bune, deoarece a pierdut in turul 2 la Australian Opem impotriva lui Rublev ( 4-6 7-6 4-6 2-6 ). La Sofia pe hard indoor a reusit sa ajunga in sferturile de finala, dupa ce i-a invins pe Caruso si Mannarino, dar intr-un final a pierdut impotriva lui Kovalik (6-7 4-6). Pana in aceasta runda la Indian Wells, a reusit sa treaca foarte usor de calificari dupa ce i-a invins in 2 seturi pe Kokkinakis si Millot. Pe tabloul principal i-a invins pe Nishioka si Schwartzman.

Sela D.Dudi Sela este un jucator Israelian in varsta de 32 ani. Ocupa pozitia 97 ATP, iar cea mai buna clasare a fost 29 ATP in anul 2009. A reusit sa castige din tenis aproape 3.7 milioane de dolari, iar el nu a fost un jucator de top care sa ajunga prin fazele finale ale turneelor mari. Are doar 2 finale ATP disputate in cariera, la Beijing si Atlanta, dar au trecut 4 ani de la ultima finala disputata. In 2018 are rezultate foarte slabe, deoarece a pierdut in primul tur la Doha, Canberra Australian Open si Delray Beach. La acest turneu participa pe tabloul principal din postura de „Lucky Loser” beneficiand de retragerea unui jucator. In primele 2 tuturi i-a invins pe Gojowczyk si Edmund.

Marcos Baghdatis – Dudi Sela: Head-to-Head

08.06.17 SUR Sela D. (Isr) Baghdatis M. (Cyp) 2 : 0
15.07.16 NEW Sela D. (Isr) Baghdatis M. (Cyp) 0 : 2
27.02.09 DEL Baghdatis M. (Cyp) Sela D. (Isr) 2 : 0

 

Marcos Baghdatis – Dudi Sela: Concluzie

Baghdatis il conduce cu 2-1 la intalnirile directe pe Sela. Consider ca cipriotul este intr-o forma foarte buna si poate beneficia de fluctuatile in joc ale lui Sela, jucator care nu reuseste sa aiba constanta intr-un meci. El alterneaza loviturile bune cu cele rele, cu multe greseli nefortate, iar acest lucru i-a adus in ultima perioada doar rezultate slabe la turneele la care a participat.

Pronostic Marcos Baghdatis – Dudi Sela: Victorie Baghdatis

Cota 1.48 la Unibet

Cote online pentru meciul Marcos Baghdatis – Dudi Sela