Ponturi Tenis - Malek Jaziri - Nikola Milojevic - Shenzen


Mizam pe jucatorul mai experimentat

Cu incepere de la ora 08:30, Malek Jaziri si Nikola Milojevic se intalnesc in primul tur al turneului de la Shenzen. 

Jaziri M.Malek Jaziri ocupa pozitia 84 ATP, iar cea mai buna pozitie pe care s-a clasat a fost 47 ATP in 2017. A castigat aproape 2.5 milioane de dolari din tenis. Este un jucator dreptaci, care loveste backhandul cu ambele maini. Suprafata favorita este hard-ul, iar lovitura principala forehandul. Desi are 34 ani, Malek Jaziri nu are nici o finala ATP. In acest an nu are rezultate bune, deoarece a pierdut in primul tur la Doha impotriva lui Aljaz Bedene (5-7 1-6), iar apoi s-a retras in primul tur la Canberra. La Australian Open a ajuns in turul 2, dar a pierdut dupa un meci lung de 5 seturi impotriva lui Gilles Muller. La Dubai i-a invins in primele 2 tururi pe Grigor Dimitrov ( 4-6 7-5 6-4) si pe Robin Haase (7-6 7-6). In meciul cu Robin Haase, tunisianul a reusit sa aiba un procentaj urias la primul serviciu pentru nivelul sau de joc, 83% mingi castigatoare. In turul urmator a trecut si de Tsitsipas, astfel a ajuns in semifinale unde a fost invins in 2 seturi de Bautista Agut.

Milojevic N.Nikola Milojevic este un jucator din Serbia care ocupa pozitia 188 ATP. Ajuns la 22 ani, Milojevic nu are performante in turneele ATP, decat la cele ITF. Suprafata favorita este zgura, iar lovitura principala forehandul. Este un jucator care participa destul de rar la turneele challenger, dar si cand o face, nu are rezultate prea bune. Anul acesta a reusit sa castige un turneu itf pe hard-ul din Kazakhstan, dar a intalnit adversari foarte modesti. De asemenea a reusit sa ajunga in semifinala unui turneu challenger la Budapesta, unde a produs eliminarea lui Elias Ymer si Safranek, jucatori mai bun decat el.

Malek Jaziri – Nikola Milojevic: Concluzie

Consider ca Malek Jaziri porneste cu prima sansa in acest meci, iar cu putina concentrare poate emite pretentii sa castige turneul. Este un jucator cu experienta destul de mare in spate, iar pe langa acest lucru la Dubai a reusit sa faca un turneu foarte bun si sa elimine jucatori cu multe clase peste Milojevic. Este adevarat faptul ca este un turneu challenger, banii sunt mai putini si motivatia poate sa nu fie la capacitate maxima, dar consider ca avem o cota cu valoare si diferenta dintre jucatori este destul de mare.

Pronostic Malek Jaziri – Nikola Milojevic: Victorie Malek Jaziri

Cota 1.55 la Unibet

Cote online pentru meciul Malek Jaziri – Nikola Milojevic