Vom vedea minim 30 de asi in vreun meci la Los Cabos? - Vlad

Pariuri speciale - Avem multi big serveri la turneul din Los Cabos - In noaptea aceasta incepand cu ora 3:00 va debuta turneul Los Cabos din Mexic si la startul acestuia sunt nume destul de grele in ceea ce priveste mediile ridicate de asi inregistrate pe meci (in special pe suprafata hard).
Recomandari

Revenim pe suprafata hard

  • Dupa un scurt periplu in turneele cu suprafete de iarba si ocazional cele de zgura, ne indreptam spre sezonul de suprafata dura. Urmeaza US Open, insa pana atunci, vom avea numeroase turnee pe aceasta suprafata, unde putem profita, in special de avantajul care se confera „Big Serverilor”. De cele mai multe ori, hard-ul (nu chiar precum iarba), confera o viteza in plus servelor si le face mult mai imparabile decat pe zgura spre exemplu.

Los Cabos este o locatie populara pentru Big Serveri

  • Linia actuala impusa de cei de la Betano pentru numarul total de asi este situata la 335.5 pe intreg turneul. Avand in vedere ca se vor juca doar 27 de meciuri la acest turneu. Principala cauza sunt jucatori precum Ivo Karlovic (care daca trece de prima runda va reprezenta o sansa excelenta pentru reusita pariului), Gilles Muller, Feliciano Lopez si Sam Querrey. Oricare dintre acestia 4 daca vor avea meci direct, este foarte probabil sa vedem aceasta limita depasita!

Tenis ATP