Ponturi tenis - Leonardo Mayer vs Yan Bai - Shanghai


Ponturi tenis – Leonardo Mayer vs Yan Bai – Shanghai

Turul intai al turneului de la Shanghai ne propune pentru luni 12 octombrie duelul, Leonardo Mayer vs Yan Bai care va incepe de la ora 13:00.

Argentinianul Leonardo Mayer, ocupa in acest moment pozitia 36 ATP si are un an 2015 destul de inconstant. Tenismenul in varsta de 28 de ani a disputat in acest an doar 44 de partide datorita unor accidentari si a reusit sa castige doar 25 dintre acestea. Jocul lui Mayer exceleaza pe zgura, suprafata sa preferata insa, datorita inaltimii acestuia, 191 de cm, argentinianul reuseste sa obtina rezultate bune si pe alte suprafete mult mai rapide. Principala arma a lui Leo Mayer este forehand-ul dar acesta mai poseda si un serviciu destul de bun. In ultimul timp, tenismenul argentinian a disputat si numeroase partide in competitia de dublu astfel incat jocul sau a devenit mult mai agresiv. Principalele rezultate obtinute de acesta in 2015 sunt sferturi de finala la Nottingham si Sao Paolo si o finala pierduta la Nice. Cea mai buna clasare a argentinianului este pozitia 21 atinsa chiar anul acesta iar Mayer poseda in palmares un titlu la simplu si unul la dublu.

Leonardo Mayer vs Yan Bai

De partea cealalta a fileului se va afla luni un tenismen chinez in varsta de 26 de ani, pe numele sau Yan Bai. Acesta beneficiaza de un wild-card la editia de anul acesta a Open-ului de la Shanghai. In 2015, tenismenul chinez a disputat 72 de partide insa majoritatea acestora au avut loc in turnee Challenger din Asia. Statistica lui Yan Bai indica 49 de victorii si 23 de infrangeri. Cele mai bune rezultate ale acestuia sunt 2 turnee Challenger cucerite in Taipei si unul futures in China. Ultimele turnee la care a participat Yan Bai sunt cele de la Beijing si Shenzen unde, acesta a fost eliminat inca din calificari, respectiv turul secund. Cea mai buna clasare a chinezului a fost obtinuta chiar anul acesta, locul 167 in urma unor titluri cucerite in circuitul Challenger. Suprafata pe care chinezul a obtinut pana acum cele mai bune rezultate este hard-ul iar pe zgura, Yan Bai are in cariera sa doar 24 de partide disputate.

Leo Mayer si Yan Bai se vor intalni luni pentru prima oara in circuitul ATP. Leo Mayer este un tenismen cu rezultate bune si reuseste sa se mentina de ani buni in top 30-40 ATP. Rezultatele cele mai bune ale lui Mayer au venit pe zgura insa, acesta reuseste sa se adapteze usor si pe hard sau iarba iar ca exemplu sta rezultatul obtinut la Nottingham. Yan Bai evoleuaza preponderent in turnee Challenger iar in duelul de luni are ocazia de a arata cel mai bun tenis al sau. Dupa parerea mea, Mayer este mult superior iar experienta sa la cel mai inalt nivel ar trebui sa fie decisiva. Pronosticul meu pentru biletul zilei de luni este Leonardo Mayer -4.5 game-uri.

Pronostic Leonardo Mayer vs Yan Bai: Leonardo Mayer -4.5 game-uri handicap @ 1.48 la Unibet.

Pronostic mai mare Leonardo Mayer vs Yan Bai: Sub 9.5 game-uri in primul set @ 1.66 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 14W – 4L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Leonardo Mayer vs Yan Bai – Unibet.

Leonardo Mayer vs Yan Bai