Ponturi Tenis Kuznetsova - Halep - Montreal (CAN)


Ponturi Tenis Kuznetsova – Halep – Montreal (CAN)

Kuznetsova - HalepSursa foto: radioconstanta.ro

Astazi, de la ora 19:30, avem sferturile de finala de la Montreal, iar una dintre partide ne intereseaza in mod direct. Kuznetsova – Halep o poate duce pe romanca tot mai aproape de al doilea titlu consecutiv, performanta extrem de greu de atins in tenisul actual. Luam disputa si pe biletul zilei?

Kuznetsova se afla pe locul 11 WTA, iar rusoaica se mentine foarte bine la 31 de ani. Nu chiar ca-n tinerete, atunci cand reusea sa se impuna la US Open (2004), insa este acolo in frunte. Are 16 titluri cucerite in cariera, dintre care unul chiar in acest an, la Sydney (AUS). Mai putem bifa in dreptul ei si o finala la Miami, pierduta cu Azarenka (BLR).

La Montreal, Svetlana a avut un tur doi accesibil, in compania Kudryatsevei (RUS), pe care a invins-o in doua seturi, scor 7-5, 6-0. Apoi, in „optimi”, Kvitova (CZE) i-a venit in cale rusoaicei. Desi n-a plecat drept favorita, Kuznetsova a obtinut victoria, scor 7-6, 6-3.

Halep este intr-o forma de zile mari, parca i-a venit din nou pofta de tenis, chiar inaintea lunii in care NU va reprezenta Romania la Jocurile Olimpice. A castigat turneul de la Bucuresti, ajungand astfel la 13 trofee in cariera si al doilea in acest sezon ( Madrid – SPA). Daca excludem Stuttgart (GER) si Roma (ITA), putem spune ca Simona a facut cate ceva la fiecare turneu din ultimele 4-5 luni, aspect pozitiv pentru ea, daca tinem cont ca-l ultimul an nu prea lega doua performante legate.

La turneul canadian, a expediat-o repede pe Gavrilova (AUS), scor 6-2, 6-3, pentru ca mai apoi sa nu stea foarte mult pe teren nici contra Ka. Pliskova (CZE), scor 6-3, 6-3. Tenis solid, foarte agresiv la retur afisat de Simona.

Problema cu Svetlana va fi ca si rusoaica va aborda aceeasi tactica, nu va dori sa-i ofere niciun tempo Simonei atunci cand romanca va servi. Vom vedea cum va rezista Halep sub presiune in fata unei tenismene de atac, asa cum este Kuznetsova. H2H, este 3-3, cu Svetlana castigand ultimul duel direct, anul acesta, la Sydney. Diferenta nu mi se pare asa mare precum o arata cotele, de aceea cred ca este inspirat sa mizam pe un handicap acoperit de rusoaica.

Pronostic Kuznetsova – Halep: Kuznetsova +3,5 gameuri, la o cota de 1,95 la Netbet

Articol scris de Paul: 16W – 10L

Oferta pariuri online si cote Kuznetsova – Halep

kuz