Ponturi Tenis Kravchuk - Istomin - Astana (KAZ)


Ponturi Tenis Kravchuk – Istomin – Astana (KAZ)

Kravchuk - IstominSursa foto: atpworldtour.com

Sambata dimineata au loc semifinalele challengerului pe hard de la Astana (KAZ), iar o partida mi-a atras atentie. Este vorba de Kravchuk – Istomin, de la ora 08:00, o intalnire in care experimentatul tenismen uzbec dispune de o cota mult prea tentanta. Vedem disputa pe biletul zilei?

Kravchuk este un rus in varsta de 31 de ani, clasat pe locul 103 mondial. Konstantin este la apogeul carierei, daca putem spune asa, avand si cateva prezenta la turneele ATP. Dar, de obicei, Kravchuk evolueaza la challengeruri de genul asta, prin Asia. Are si o finala castigata, la Busan (KOR), si una pierduta, la Taipei, in acest sezon. Amandoua in fata aceluiasi adversar, britanicul Evans.

N-a reusit sa treaca de calificari la niciun turneu de Mare Slem, iar victoriile in fata tenismenilor de Top 50 cred ca sunt inexistente. La Astana, i-a depasit pe Bega (ITA), Kavcic (SLO) si Lee (KOR). Doar slovenul, jucator de zgura, i-a pus probleme si i-a luat set.

Istomin este din alt aluat, desi este clasat in apropiere de Kravchuk, pozitia a 101-a. Denis are trei titluri ATP in cariera (Moscova, Montpellier si Gstaad), plus jocuri cu adversari ce se pot numi tenismeni adevarati. Si are si prezente pe tablourile principale de Mare Slem. 2016 insa i-a adus mai multe infrangeri decat victorii, iar Istomin este nevoit sa coboare un nivel pentru a-si mai repara din clasament. Ar fi nevoit sa joace calificari la turneele mai importante, asa ca este de inteles de ce prefera aceste challengeruri.

Chen (TPE) si Kibi (JPN) au fost doi anonimi eliminati de uzbec in primele doua tururi, chiar daca japonezul i-a „furat” un set si i-a dat ceva emotii. In „sferturi”, Denis s-a impus in fata unui alt rus, mai valoros decat Kravchuk as adauga eu, Medvedev.

Uzbecul de 29 de ani conduce si la raportul intalnirilor direct, scor 2-0. Ambele dispute au avut loc pe hard, in 2011, in Uzbekistan. Acum, singura problema care se pune este legata doar de forma lui Denis. In rest, cu ce-l poate afecta rusul? Poate doar cu serviciul, Istomin descurcandu-se cu orice arsenal s-ar prezenta Kravchuk. Cota merita destul de mult.

Pronostic Kravchuk – Istomin: Istomin castiga, la o cota de 1,71 la Netbet

Articol scris de Paul: 16W – 10L

Oferta pariuri online si cote Kravchuk – Istomin

ist