Ponturi Tenis Khachanov - Anderson - Miami (SUA)


Putine break-uri sunt asteptate

Luni seara, in jur de miezul noptii, avem disputa Khachanov – Anderson, din turul III de la Miami. Serviciul va fi cea mai puternica lovitura in acest duel.

Khachanov

Cota 2.63

Anderson

Cota 1.49

Khachanov este un rus in varsta de 21 de ani, clasat pe locul 41 ATP, care face parte din noul val de tenismeni extrem de talentati. In 2017, are o semifinala la Halle (GER), dar si un sfert de finala la Barcelona sau „optime” la Roland Garros.

La Auckland (NZL), Karen a ajuns pana in „sferturi”, eliminat de Del Potro (ARG), scor 6-7, 3-6, in timp ce la Melbourne a fost eliminat de acelasi argentinian in turul II. A urmat un sfert de finala la Montpellier, dar si o eliminare in primul tur la Rotterdam si Indian Wells. La Dubai, a ajuns doar pana in runda a doua. Copil este cel de care Khachanov a trecut in primul sau meci la Miami, scor 7-5, 6-3.

Anderson a avut un sezon 2017 excelent, in care sud-africanul de 31 de ani a ajuns in prima sa finala de Grand Slam, la US Open. In plus, a mai facut semifinala de la Estoril (POR), „optimi” la Wimbledon, finala la Washington si „sferturi” la Montreal.

In 2018, a pus mana si pe primul trofeu dupa o pauza de trei ani, la New York. Kevin a mai ajuns si-n finale la Pune (IND) si Acapulco. Asadar, eliminarea din primul tur de la Melbourne a fost cam singura sincopa, venind intr-un duel complicat, cu Edmund (GBR). La Indian Wells, a pierdut in „sferturi”, contra lui Coric, in trei seturi. N-a avut mari emotii cu Basilashvili (GEO) in runda inaugurala, scor 6-4, 6-3.

Doi jucatori puternici la serviciu, care poseda si o dreapta letala. Vom vedea multe servicii plate, iar breakurile ar trebui sa fie putine la numar. Experienta este de partea lui Anderson, dar Khachanov a demonstrat ca are capacitatea mentala sa reziste in astfel de dueluri complicate pentru el. Nu m-ar mira sa vedem cel putin un tie-break, insa sa mentinem putina siguranta si sa mergem doar pe un over.

Pronostic Khachanov – Anderson: peste 23,5 gameuri

Cota 1.88 la Unibet

Articol scris de Paul: 33W – 20L

Oferta pariuri online si cote Khachanov – Anderson