Ponturi Tenis - Kei Nishikori vs John Isner - Sferturi de finala - Miami Open


Ponturi Tenis – Kei Nishikori vs John Isner – Sferturi de finala – Miami Open

Tot joi 02 aprilie, nefiind comunicata inca data oficiala de disputare a partidei are loc si ultimul sfert de finala de pe tabloul masculin, Kei Nishikori vs John Isner, o partida extrem de interesanta.

Este pentru prima oara cand Kei Nishikori dar si John Isner sunt cei mai bine clasati tenismeni pentru Japonia respectiv Statele Unite ale Americii. Cei doi se vor intalni pentru un loc in semifinale iar meciul se anunta extrem de interesant din mai multe motive. Kei Nishikori, aflat pe locul 4 in lume inainte de turneul de la Miami este un jucator foarte rapid, agresiv si cu un retur foarte bun luand mingea devreme. Sportivul japonez a pierdut in cele 3 meciuri disputate pana acum doar 10 game-uri castigand in minimum de seturi fiecare partida. Suprafata rapida si vremea ii priesc japonezului acesta antrenandu-se mult timp in Statele Unite si asta se vede in forma aratata dar si in rezultate.

Kei Nishikori vs John Isner

De cealalta parte uriasul american John Isner clasat pe 24, poate ajunge pentru prima data in semifinale la Miami. Cu un serviciu impresionant acesta a reusit sa-l elimine pe canadianul Milos Raonic in optimi, in doua ore si 43 minute la capatul unui meci in care a servit nu mai putin de 25 asi. Cu siguranta aici va fi si cheia meciului cu Nishikori, unul probabil lung, in care diferenta se va face la cateva mingi cel putin in primul set. Daca Nishikori prinde o zi buna la retur cred ca-si va adjudeca partida in doua seturi. Insa daca se ajunge in tie-break Isner devine foarte periculos.

Partida devine cu atat mai interesanta cu cat cei doi se vor intalni pentru prima oara.

Pronosticuri Tenis Kei Nishikori vs John Isner: Kei Nishikori -2.5 @ 1.91 la Unibet.

Pronosticuri Tenis cota mai mare Kei Nishikori vs John Isner: scor corect 2-1 Kei Nishikori @ 3.80 la Unibet.