Ponturi tenis Pliskova vs Makarova - Australian Open


Ponturi tenis Pliskova vs Makarova – Australian Open

Pliskova vs Makarova

Partida dintre Karolina Pliskova si Ekaterian Makarova va avea loc sambata dimineata de la ora 02:00.

Pliskova este o jucatoare ceha, in varsta de 23 de ani si este clasata in prezent pe pozitia 12 in circuitul WTA. La acest turneu, Pliskova a trecut in primul tur de australianca Birrell, urmand ca in turul secund sa o invinga pe Julia Goerges, ambele succese fiind obtinute in minim de seturi. Karolina a inceput acest an cu o participare in Cupa Hopman, insa, alaturi de Jiri Vesely, acestia au fost eliminati inca din faza grupelor acelei competitii.

Ekaterina Makarova este o rusoaica in varsta de 27 de ani si este clasata in prezent pe pozitia 24 in clasamentul WTA. La aceasta editie de Astralian Open, Makarova le-a eliminat pe Inglis si Maria, ambele victorii fiind obtinute in doua seturi. Inaintea acestui turneu, Makarova a participat la turneul de la Sydney, acolo unde dupa ce le-a eliminat pe Lucie Hradecka si Angelique Kerber, rusoaica a cedat in runda sferturilor de finala in fata elvetiencei Belinda Bencic in 3 seturi.

Cele doua s-au mai intalnit de doua ori pana acum, de ambele dati Makarova fiind jucatoarea mai buna. Ultima partida directa a fost disputata la precedenta editie de Australian Open, in 2015, acolo unde Ekaterina s-a impus in minim de seturi, 6-4 si 6-4. Lui Makarova ii plac meciurile disputate in compania jucatoarelor de forta, asa cum este Pliskova, iar acest meci pare sa fie din nou de partea rusoaicei care si-ar putea extinde seria succeselor in fata jucatoarei din Cehia la 3. De ambele dati, primul set a adus cel putin 10 game-uri, iar noi suntem de parere ca si in aceasta partida  putem vedea minim 10 game-uri in primul act.

Pronostic Pliskova vs Makarova: Peste 9,5 game-uri in primul set, la o cota de 1,87 la Unibet
Pronostic cota mare Pliskova vs Makarova: Makarova castiga, la o cota de 1,90 la Unibet

Statistica luna ianuarie 41W-3D-16L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Pliskova vs Makarova

Pliskova