Ponturi Tenis Karlovic - Sandgren - Houston (SUA)


Veteranul croat porneste cu prima sansa

Sambata, de la ora 21:00, avem partida Karlovic – Sandgren, in semifinalele turneului de la Houston. N-ar mira pe nimeni daca am vedea o noua intalnire prelungita in care este inplicat Ivo.

Karlovic

Cota 1.72

Sandgren

Cota 2.12

Karlovic ramane la 39 de ani o prezenta interesanta in circuit, insa gigantul croat a cazut pana pe locul 88 in clasamentul ATP. Are in 2017 o singura finala, la S-Hertogenbosch (HOL), pe iarba.

Eliminat in turul III la Melbourne, Ivo a parasit repede competitia si la Quito, in runda secunda. La New York, a facut „sferturi”, dar parca ne asteptam la mai multe de la Karlovic. La Delray Beach, s-a recunoscut infrant in primul tur, in fata lui Shapovalov (CAN), scor 5-7, 6-7, la fel si la Indian Wells si Miami. Aici, i-a mers destul de bine jocul in primele doua partide – 7-6, 6-4 cu Daniel (JPN) si 7-5, 7-5 contra lui Kudla (SUA). In „sferturi”, a dispus de Kyrgios, scor 3-6, 6-2, 6-3, in prima sa victorie in fata australianului. Ivo si-a cedat o singura data serviciul si a fost agresiv la retur, mai ales in actul decisiv.

Sandgren este un american de 26 de ani ce a facut turneul vietii la Australian Open si astfel a izbutit sa urce in clasamentul ATP. Acum, se afla pe pozitia a 56-a. Pe langa sfertul de finala de la Melbourne, Tennys n-a mai reusit nicio performanta notabila. Ce-i drept, acel rezultat i-a cam schimbat prioritatiile pentru acest sezon.

In primul tur, l-a invins pe Kavcic (SLO), scor 6-2, 6-2, in timp ce in runda a doua a trecut de Kicker (ARG), scor 6-2, 7-6. Cel mai greu meci l-a avut in „sferturi”, trei seturi cu Pella (ARG), scor 4-6, 7-5, 6-3.

Kyrgios s-a jucat putin cu Ivo, iar asta l-a costat intr-un final. Este greu de abordat croatul atunci cand primul serviciu ii intra. Dar si Sandgren are forta in serviciu si genereaza unghiuri destul de interesante. Este un atuu mai putin vizibil pe zgura, dar unul care va conta contra unui oponent totusi destul de imobil, precum Karlovic.

Pronostic Karlovic – Sandgren: peste 25,5 gameuri

Cota 1.87 la Unibet

Articol scris de Paul: 15W – 11L

Oferta pariuri online si cote Karlovic – Sandgren