Ponturi Tenis Karlovic - Fritz - Toronto (CAN)


Ponturi Tenis Karlovic – Fritz – Toronto (CAN)

Karlovic - FritzSursa foto: atpworldtour.com

In aceasta noapte, de la ora 00:00, avem un duel interesant in cadrul turneului pe hard de la Toronto (CAN), Karlovic – Fritz. Doi tenismeni de la care asteptam sa nu acorde multe sanse de break. Asa ca overul pare solutia cea mai buna pentru biletul zilei, nu?

Karlovic este gigantul croat care, la 2,11 m, este o prezenta unica in circuit. La 37 de ani, Ivo se mentine in top, pe un loc chiar uimitor pentru varsta sa inaintata, pozitia a 35-a ATP. Are si un titlu cucerit in 2016, la Newport (SUA), pe iarba. In total, sunt sapte trofee majore in cariera lui Karlovic. Infrangerile s-au tinut lant la inceputul sezonului, iar o accidentare a parut sa-l duca pe Ivo spre mediocritate. Totusi, croatul a reusit sa-si revina odata cu sezonul de iarba.

La Washington, turneul precedent celui de la Toronto, Baker (SUA), Tomic (AUS), Sock (SUA) si Johnson (SUA) au cazut victime serviciului necrutator al lui Ivo. Ultimul act a fost insa pierdut de Karlovic in fata lui Monfils, chiar daca Ivo castigase primul set.

Fritz face parte din noua generatie de tinere talente de peste Ocean. Taylor are doar 18 ani, insa este pe locul 65 ATP. Deocamdata nu mi-am dat seama ce-l face pe Fritz special, deoarece cam toata scoala americana propune acelasi tenis fizic – serviciu puternic, plus 1-2 lovituri scurte. Dar rezultatele vin pentru Taylor. Challenger castigat la Happy Valley (AUS), la inceput de sezon, plus o finala la Memphis (SUA) sau sfert de finala la Acapulco (MEX).

Ultimele doua luni au adus insa mai multe infrangeri decat victorii. La Washington (SUA), l-a depasit pe Sela (ISR) in primul tur, dar a trebuit sa-i recunoasca superioritatea lui Zverev (GER) in runda secunda.

Karlovic este intr-o forma buna, insa Taylor are prospetimea acelui tenismen de vrea sa-si croiasca drumul spre top. 19 ani este diferenta de varsta dintre cei doi jucatori. Pe alta suprafata, poate s-ar fi simtit, insa pe hardul de la Toronto este putin probabil. Aproape sigur vom asista la un meci lung, cu putine sanse de break acordate.

Pronostic Karlovic – Fritz: peste 25,5 gameuri, la o cota de 1,77 la Unibet

Articol scris de Paul: 12W – 7L

Oferta pariuri online si cote Karlovic – Fritz

karl